product

Mindre datasenterbygg

Vi har til salgs et bygg i Oslo som har vært brukt som datasenter i ti år uten hendelser/nedetid. Hovedrom har 40 kvm kvadratisk form og ca. 15 kvm ventilasjonsrom. Bygget er formelt godkjent hos PBE som datasentral.

4-8-10 rack

Hvis din bedrift vurderer å ha datautstyret utenfor eget bygg og ha lett tilgang sentralt i Oslo (Majorstuen), så kan en mulighet være å kjøpe eller leie langvarig av oss. Er deres behov for eksempel 4, 8 eller kanskje 10 rack, så er dette en gylden mulighet til å spare penger og kanskje reisetid. Kanskje to bedrifter som vil drifte sammen – eller kanskje inngå samarbeid med oss?

Bygningen kan skreddersys deres behov og inkluderer eget kjølebygg for ventilasjon. Bygget HAR en enkel standard, men er likevel avansert i form av ekstra brann- og innbruddstiltak.

All tilgang er via 1. etasje og tungt utstyr kan rulles inn/ut hele døgnet – i et meget trygt området av byen.

God kapasitet

Det er en solid porsjon strøm installert, ca. 100 kw – som kan oppgraderes. Bygget er tilknyttet en hypermoderne og ny trafostasjon med egen kabel direkte. Å etablere dette har en massiv kostnad om man må etablere dette slik vi gjorde.

Kontakt oss snarest hvis dette er ønskelig, da vi i disse dager er i startfasen på ombygning til leilighet på grunn av at vi ikke lenger har behovet for dette ekstra datasenteret. Straks dette er startet er det ingen veg tilbake. Vi har drift på 3 lokasjoner i Oslo og har ikke lenger behov for dette datasenteret.

MERK: Innredningen avviker fra bildet i dag, siden det er strippet i stor grad. Vi har fortsatt en nesten ny UPS og 6 kraftige PDUer som kan være gunstig å overta/inkluderer i fortsettelsen.