Filserver i Norge

Filserver for bedrifter Norge 2015

ar Har din bedrift behov for ett samlingspunkt for bedriftens filer i Norge?
ar Har dere av og til behov for disse filene på reise, over sikre, krypterte linjer?
ar Ønsker dere slippe ta dere av backup og få på plass adgangsystem?
ar Ønsker dere versjonsstyring og tilgangskontroll?
ar Ønsker dere slippe VPN og alt ekstra arbeid som det mefører?

Webspesialistens filserver

Vi har laget en brukervennlig løsning, som inkluderer et lite klientprogram og tiltang til et lukket  webområdet som kun er tilgjengelig for bedriftens ansatte. Fra dette området kanshutterstock_145593172 bedriften laste opp filer enkeltvis/flere filer samtidig og umiddelbart vil alle filene være tilgjengelig fra de ansattes maskiner og/eller kun fra web-grensesnittet. Det kan for eksempel være bedriftens sekretær eller daglig leder som kan ha ansvaret for alt av nye filer og som styrer tilgangen.

Man kan velge om man vil installere klientprogrammet. Klientprogrammet lar hver enkelt i bedriften få en stasjonsbokstav på sin datamaskin. Dermed kan de ansatte få tilgang til bedriftens filer som om de lå lokalt lagres på sin egen datamaskin i utforsker. Eller la de laste opp nye hvis dere på forhånd har tillatt dette.

Vår løsning benytter en blanding av hyllevarekomponenter (SFTP/FTP/FTPS via klientprogrammet), tilpassing av dette gjennom unik konfigurasjon og gjennom vår egen, webutviklede versjonskontroll.

Hva skiller oss fra Dropbox

arHos oss får du lynraske linjer direkte til vårt sikre serversenter i Oslo, Norge.
arDedikert kontaktperson som kjenner din bedrift.
arAdgangskontroll til filer.
arSentral styring, statistikk og overvåket backup.
arSikkerhetsnivå som passer den enkelte bedrift.
arKraftig filarkiv via nettleseren, som sier hvem som har lastet opp fil og hvorfor.
arEget sikkerhetssertifikat.
arLagring på Linux-server.
ar100% seperasjon av brukere.

Hva trengs av kompetanse på data

Legekontorer, advokatfirmaer,  små og mellomstore bedrifter er typiske eksempler på kunder som har bruk for våre løsninger. Normalt sett har disse en Windows-filserver i bedriften hvor alle deres dokumenter ligger på. Backup blir tilfeldig (om den blir tatt) og ofte må man vente på en it-teknkiker om noe går galt eller man har en serviceavtale. Hos oss vil vi sørge for at ting ikke går falt og man sparer mye i lisenser på egen server, maskinvare, strøm og tap av arbeidstid.

Om det skulle være problem med enkelt pc’r, så vil vi kunne logge inn via fjernstyring og kostnadsfritt løse problemer med PC’n (så lenge den har Internett-tilgang).

Prisnivå

Vårt produkt er helt unikt fordi det er så utrolig enkelt å sette opp og bruke.

Vi retter oss først og fremst mot bedrifter som har mye interne dokumenter og har behov for et arkiv.

Løsningen koster 579,- per måned per bruker. Vi har en minimum bestilling på 6 brukere, som inkluderer 300 GB lagringsplass som standard. Har din bedrift større behov, ta kontakt for et tilbud.

Garanti

Vi tilbyr 100% garantert oppetid på vår filserver. Eneste tillatte nedetid er ved varslet vedlikehold, typisk ved sikkerhetsoppdateringer – noe som normalt vil skje på natten.

For english version, please click here.