Datasenter Norge

datasenterWebspesialisten fokuserer på drift av servere og tilhørende utstyr fra datasentre i Norge og Oslo. Vi garanterer at du vil få godt under 1ms til knutepunktet for Internett i Norge. Dette plasserer oss blant de aller raskeste i landet.

Du bør velge oss hvis personlig oppfølging og support døgnet rundt er viktig for deg. Helt siden vi drømte om eget datasenter i 1998 og frem til vi i dag har eget toppmoderne bygg, har vi forbedret oss og lært masse om drift av kritiske servere. Vårt eget datasenter ble senest oppgradert med helt ny nødstrømforsyning nå i 2017.

På kundelisten vår finner du blant annet Turistforeningen, Universitetet i Oslo, Norges Håndballforbund og noen av de største nettbutikkene i Norge.

Vi har kun ett mål for vår drift og det er å være best på forebyggende operasjoner. Dagens marked er i stor grad drevet av «brannslukking» og dyrt konsulentarbeid ved oppsett og deretter ved ulike kriser.  Dette kan gi kortvarige profitter, misfornøyde kunder og tap av fokus for bedriften hver gang noe skjer. 

Vår langsiktighet innebærer at alt utstyr du plasserer hos oss (eller leier/kjøper av oss) driftes i et samarbeid. Som bedrift vil det være som å ha en egen ekstern it-avdeling. De fleste kunder leier nye servere hos oss, hvor backup, fjernbackup, overvåkning, reserveservere og all support er inkludert. For dette betaler du bare litt ekstra – det er dette som motiverer oss til å redusere nedetid der den kan.

56 Are Haugsdal er daglig leder i Webspesialisten AS. Selskapet ble etablert i 1998 som Haugsdal Webtjenester, men allerede den gangen tok vi i bruk navnet Webspesialisten på våre nettsider.

I 2009 stiftet vi Webspesialisten AS som driftsselskap i forbindelse med store investeringer i eget datasenter.

Ring meg gjerne direkte på 21 91 81 45 eller send en e-post til support@webspesialisten.no.