Managed Backup

Hos oss får du markedets beste backup-program for datamaskiner, kalt CrashPlan. Dette er et av de aller mest kjente programvarene i verden og beskytter milliarder av datamaskiner. Forskjellen er at hos oss får du hosting i Norge og vi overvåker at backupene kjører for din bedrift. Vi drifter kun servere for større selskaper i Norge.

Hosting og backup i Norge

Vi har våre egne servere som kjører programvaren til CrashPlan Pro i våre datahaller. Det betyr at du får verdens mest kjente backup-program kombinert med sikker lagringsplass her i Norge. Backupen kjøres også ut av datasenteret slik at vi har ekstra kopi i tilfelle brann.

Pris vil variere med antall ansatte og lagringsplass. Merk at vi har minimumsbestilling på 7 lisenser.

Personlig service for dine ansatte

Vi overvåker tjenesten døgnet rundt og vil varsle etter bestemte rutiner hvis det er backuper som ikke er kjørt på en periode. Dette avtales med hver bedrift. Det er nokså kjent problem at det er først når backupen svikter at man tenker på backup og da har den ofte ikke kjørt på lang tid – hos oss får du et ekstra sikkerhetsnett mot dette ved at vi overvåker alle prosessene.

DropBox, Jotta Cloud, GDrive etc. vs CrashPlan

Med CrashPlan får du gjenoppretting av en rekke versjoner av dine filer når som helst – du kan gå tilbake til en fil som er en måned gammel og gjenopprette denne. Enten ved å overskrive eller lagre den på annen plass.

Får du et virusangrep på din datamaskin, for eksempel såkalt «kryptovirus» (kidnappingsvirus) hvor viruset krypterer filene dine og forlanger betaling, så kan du risikere at din backupdisk eller skytjeneste blir infisert/slettet samtidig. Dermed har din backup/skylagring  eller ekstern hardisk ingen verdi. Vår metode sikrer mange revisjoner som gjør at du kan gjenopprette filene dine før viruset kom inn på datamaskinen. Du kan også gjenopprette til nye maskiner.

Ved å ha en lokal norsk backuptjeneste, er du også sikret god hastighet, sikkerhet og support.

crashplan-front crashplan-gjenopprett 

Funksjonalitet

  • Gjenopprett mange versjoner av filer. Både de du har slettet og de som er overskrevet.
  • Sett backupen på pause i 24 timer.
  • Begrens hastigheten/båndbredden programmet skal ta.
  • Sikkerhetskopier til andre CrashPlan-agenter og lokale disker.
  • Backup som bare virker.
  • Personlig service og hjelp på norsk