Drift av fagsystemer

Webspesialisten drifter fagsystemer og servere til forutsigbar månedspris. Vi hjelper våre kunder med å omsette for flere hundre millioner i året og er tilgjengelig døgnet rundt. På denne måten kan din bedrift konsentrere seg om kjernevirksomheten.


Fleksibel tilgang og fast kontaktperson

Vi sørger for at dine ansatte enkelt får tilgang til fagsystemet eller serveren via eksternt skrivebord/RDP. De har også kun ett kontaktpunkt for support. Vi sørger for kontakten med leverandøren av programvaren og vedlikeholder systemet i takt med endringer og krav.

Kostnadsnivå – it-ansvarlig til fastpris

Våre kunder betaler ofte mindre for en driftssavtale med server og f.eks. regnskapssystem/Visma-produkter hvor du kan ha mange ansatte inne samtidig.  Dette inkluderer en server som kan ha 20-30 brukere.

Prisen vil øke noe med antall Microsoft-lisenser dere trenger og hvilke programmer dere bruker.

Normalt legger vi dere på en dedikert server i stedet for virtuell server. Dette gjør at bedriften kan vokse i mange år og likevel ha ytelse for toppene på vegen.

Hvorfor ikke gjøre som Turistforeningen, Norges Håndballforbund, Norges Gullsmedforbund og ikke minst norges største sykkelbutikk på nett, Bikeshop.no?

Kontakt oss for tilbud.

Remote deskstop / eksternt skrivebord

Du får en eller flere ikoner på skrivebordet hvor du med ett klikk logges inn og får arbeidsflaten med fagsystem og fellesfiler tilgjengelig. Alle programmer vil være slik de var når du koblet fra og du merker ikke at du er innlogget på serveren takket være Microsoft eksternt skrivebord.

SPLA-partner hos Microsoft Vi er Microsoft SPLA-partner. Dette gjør at din bedrift kan leie alle lisenser som Microsoft tilbyr, fra oss.