E-postkonto

Vi tilbyr avansert e-post med oppetidsgaranti. Løsningen er 100% kompatibel med Outlook i Windows og fungerer native på Mac og andre operativsystem. Du får med andre ord det beste fra Microsoft Exchange Hosting, bare at løsningen er på norsk jord og er mer kompatibel. Dette gir deg raskere e-post og ikke minst tryggheten med at hverken bedriftens data eller backup går ut av landet (klassisk Exchange-hosting hos de fleste andre aktører er lagret i datasentre i utlandet).

Vi garanterer en oppetid på 100% på vår mailløsning og bidrar med klare instruksjoner for installasjon.
Flytting fra dagens løsning er inkludert for større kunder.

Pricing table does not exist. Please check your shortcode.

Prisene over er per bruker og er eks. mva.
Programvaren vi bruker på serveren vår er Kerio Mailserver, et Linux-alternativ til Windows som inkluderer ActiveSync-lisens fra Microsoft – samme som brukes i Exchange.

Oppetidsgaranti

Hvis vi mot formodning ikke klarer å levere en oppetid på 100% målt per måned, får bedriften hele månedsbeløpet tilbake. Det skal lønne seg for oss å levere på våre løfter.

Hosting i Norge

Både våre mailservere og all vår backup blir lagret på norsk e-postserver her i Norge (Oslo-området). Dette betyr at din e-post ikke går via f.eks. Sverige og andre lands brannmurer/inspeksjoner og man får etter vår mening en langt raskere og sikrere løsning enn på tradisjonell Exchange Hosting.

Microsoft Exchange Hosting – selv om mange norske aktører tilbyr dette – er en tjeneste fra Microsoft som også vi kan videreselge til deg, men størstedelen av kostnaden går da til Microsoft og deres datasentre i USA og Europa.

Kerio Connect er et mailsystem vi har brukt i over 10 år og som har spart oss for mye frustrasjon gjennom årene. Det kjører på Linux, er enkelt å drifte og backup benytter standardiserte og gjennomtestede åpne løsninger. Vi kjører i tillegg vår egen teknologi oppå dette.