Oversikt over inventar

Dette er en norsk skytjeneste vi tilbyr som holder orden på inventar i bedrifter, skoler og organisasjoner. Alt foregår via nettleseren og er laget for å være ekstremt raskt og enkelt i bruk – med god rutine for backup. Programmet kan også brukes for å holde oversikt over linære avskrivninger eller inventaroversikt til bruk ved forsikringsoppgjør – eller for å dokumentere inventar ovenfor regnskapsførere.

Ved bruk av mobil kan du ta bilde av produktet rett inn i databasen direkte fra smart-telefon. Alt blir lagret i sikre datasentre i Norge, med ekstra backup ut av senteret.

Viser utdrag fra inventarlisten

Inventardetaljer

  • Navn på produkt, modell, merke, kategori, kjøpsdato, kjøpesum, serienummer, bilder (så mange du vil), kvitteringer, beskrivelser og status er bare noen av tingene du kan legge inn på Inventar.

Kategorier, merker, steder/rom og leverandører kan man legge inn på egne sider og de kan man ha ubegrenset av. I tillegg kan man opprette såkalte emneord eller tags på forhånd og deretter legge til så mange du vil på hvert inventar. Disse emneordene kan man se hvor ofte er brukt og man kan enkelt søke på hvert enkelt av dem.

Ved å kombinere alle mulighetene, så får du et veldig fleksibelt program som nesten bare fantasien setter grenser for.

Skjermbildet under viser Side 2 i programmet vårt. Her finner du nedtrekkslister med leverandører, merker, steder/rom m.m. Inventaret ditt får nytt liv med vårt system.

Ingen opplæring nødvendig

Programmet er på ingen måte det mest avanserte du kan finne innen inventar og løsøre-systemer, men vi vil påstå at det iallefall er ett av de enkleste (vi kjenner til) i bruk. Detaljer det ikke haster med å registrere, vises ikke i første skjermbilde og man kan velge å fullføre detaljer senere.  Slik skjermbildene under er et eksempel på. Det er hele 5 sider med detaljer man kan legge inn om inventaret sitt, men ingenting er obligatorisk og det er lett å finne frem senere.

Innlegging av inventar - kun 5 felter å fylle ut og du er i gang.

Har du litt mer tid, fyller du ut informasjon om inventaret med større detaljer her på side 2 under redigering av inventar.

Service og oppfølging av inventar og løsøre

Du kan legge inn omfattende tekstbeskrivelse på hvert produkt og ved å knytte det til en leverandør, så vil du vite garantitiden på produktet, hvem hos leverandøren som skal kontaktes ved feil (navn, epost, tlf) og annen nyttig info. Statusen til produktet kan du endre til «service» straks det tas ut av omløp.

Du kan raskt finne alt innentar som er tagget med et emneord, slik dette skjermbildet viser.

Funksjonen «Steder» kan like godt benyttes til å legge inn klassrom, lab, lokasjoner, avdelinger på inventaret. Skulle du ønske å få en oversikt over hvilke inventar som finnes på et bestemt rom/lokasjon/klasserom, så kan man bare klikke på stedet og på 1-sekund vil du ha en søkbar og sorterbare liste over inventar kun på dette stedet.

Helnorsk programvare

Programvaren er utviklet av Webspesialisten AS i 2017 med utgangspunkt i egne behov. Det går an å bruke Excel og noen spesialiserte program i stedet, men ofte blir dette tungvint eller at bare økonomiavdelingen har tilgang for eksempel. Du kan foreta en utskrift til PDF eller vanlig skriver med flere detaljer enn tilgjengelig i listevisning – samt få samlet oversikt over totale verdier i inventaret.

Ta kontakt for demo eller ønske om bestilling. I utgangspunktet er dette hyllevare som ikke tilpasses. Det er ofte ikke nødvendig fordi vi har forsøkt å holde det generelt ved bruk av ord som kategorier, steder, emneord m.m. Men ta gjerne kontakt om det skulle være andre behov.

Vi etablerer nå eget nettsted for produktet, derfor vil du kunne se navnet InventarListen.no være nevnt.

Pris

Tjenesten er lavt priset per måned og du betaler basert på hvor mye inventar du har registrert. Det faktureres årlig 14 dager etter oppstart og du har full angrerett. Vi fakturerer via EHF eller e-postfaktura.

Priser på forespørsel.

Hva får du ikke?

Vi har ikke noen integrasjon med økonomisystemer og vi har heller ikke scanning av strekkoder. Slik programmet er nå, så skal det være gøy og lett å komme i gang uten ekstra tekniske duppeditter eller kostbare plattformer.

Les mer på InventarListen.no.