Leie av rackskap

Vi tilbyr en tjeneste kalt Managed Rack. Det betyr at vi tar imot, konfigurerer og setter opp av alt av utstyr på vegne av kunden. I en slik løsning tar vi også ansvar for oppgraderinger, utskiftninger og andre forefallende oppgaver rundt serverdrift. Vi har ferdige pakker med fastpris både på driften, strøm og linjer.

Du kan også leie deler av et rack og drifte alt selv, ren colocation.

Lokasjon Oslo

Edge-computing er et viktig begrep og det er stadig viktigere å ha utstyr som er nær der tjenesten leveres. For eksempel sensorer og systemer hvor responstiden er viktig. Vårt datasenter er lokalisert i hjertet av Oslo og du vil dermed ha lynrask tilgang til ditt utstyr.

Betjent IT-vakt

Tjenesten rackskap tilbys i alle mulige størrelser, fra 1U til 42U. Alle kunder har tilgang til en 24/7-betjent it-vakt som kan rykke ut på forespørsel – som regel inkludert i leieprisen. It-vakten kan reinstallere, fikse maskinvarefeil og gjøre andre tiltak for å få en server opp og gå igjen.

Dette er et særskilt populær tjeneste for våre kunder med tilhold i utlandet/internasjonalt, som ikke har mulighet til å reise til datasenteret.

A – B strømtilførsel

Alle rack har strømtilførsel fra tak, en til hvert side av racket. Dersom en strømkrets går ned eller et powersupply går ned, så vil den andre fortsatt virke.