product

Mailarkiv i Norge

Vi tilbyr mailarkiv i vårt sikre datasenter i Norge. Mailarkiv kan brukes som en backup og som en sikkerhet mot å miste e-poster som blir slettet ved feil. Det er fort gjort å slette noe det viser seg hadde vært nyttig mange år senere og backup er sjelden tilgjengelig da. Vi har eksempler på bedrifter som har spart betydelige summer i rettssystemet fordi de kunne vise til e-posthistorikk.

  • Programvaren kobler hver dag direkte til deres e-postserver, uansett om det er Office 365, Gmail, Exchange eller hvilken som helst e-postserver lokalt eller i skyen. All e-post med vedlegg blir hentet og indeksert inn i vår løsning. De fleste som har e-post via Office 365 har sin e-post i utenlandske servere/datasentre hvor man ved feil eller problemer har liten/ingen kontroll over sin mailboks og vanskelig juridisk/teknisk tilgang til sin egen mail.

  • Ett år gamle e-poster kan om ønskelig bli fjernet fra deres e-postserver og frigjøre plass/ressurser.  Alt etter reglene vi setter opp sammen med kunden. Hvis du kun har ett år med gamle e-poster i Outlook, så vil hastigheten bli betydelig høyere og du slipper tregheten som alltid dukker opp etter en stund.
  • De ansatte kan gjøre sine søk i arkivet via web-tilgang over kryptert forbindelse. Her søkes det også inne vedlegg slik som Word og Excel. Dette gjøres på en langt raskere og bedre måte enn selv i Microsoft Outlook takket være indekseringen på forhånd og at søket gjøres på våre raske servere fremfor inne i Outlook.
  • Du kan gjenopprette individuelle e-poster med vedlegg på sekunder (gjelder de som har fått tilgang til web eller outlook-plugin).
  • I dagens hurtig skiftende tider bytter man supportsystemer ved ulike mellomrom. Selv om dere bytter supportsystem eller mailsystem, så har dere alltid gamle e-poster ved å bruke vår løsning og din bedrift slipper å være redd for å miste historikk. Hvis dagens leverandør av mail svikter med sin backup, så vil du ha en helt uavhengig tilgang via oss.

Last gjerne ned vår PDF informasjonsbrosjye.

Kontakt oss for mer informasjon

  • Effektiv måte å unngå tap av e-post
  • Løs konflikter/tvister raskere ved å vise til tidligere mail
  • Få raskere Outlook ved å f.eks. kun ha årets mail inne
  • Sikkert arkiv med lagring kun i Norge
  • Finn data raskere med fulltekstindeksering av e-post og vedlegg

Programvare i skyen

Det medfølger web-tilgang til e-postarkivet, i tillegg til eget program hvor vi setter opp kobling mot mailserver (slik som Office 365, Gmail etc).