product

Microsoft 365 – mer info

Her er litt mer detaljert info rundt Microsoft 365 Business og Exchange. Besøk gjerne hovedsiden også om du kom hit først.

Support

Avhengig av pakkeløsning, så varierer også hvilken type bistand/drift vi tilbyr. Som minimum tilbyr vi support via TeamViewer og kan løse problemer under oppsett/installasjon. Har man Premium-pakken, så har vi enda bedre mulighet til å fjernløse problemer uten å logge inn på din PC.

For å opprette en sak, så sender man denne til support og får tildelt en sakskode – eventuelt kontakter oss på chat. Normalt er all support per e-post/chat og vi svarer innen 2 timer hver dag. Vi kan dessverre ikke svare per telefon på dette produktet av ressurshensyn.

Programvare

Det medfølger altså webversjonene av Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Teams og Outlook. Disse er nå såpass brukervennlige at man kan klare seg uten lokalt installerte program. De kan fremdeles varsle på PC og mobil om nye meldinger via nettleseren. Det er nå også veldig enkelt å dele filer (Word, Excel etc) du vil at andre skal bidra til.

I noen av pakkene er det med lokalt installerte programmer, slik du kjenner Windows-programmer.

Flytting av dagens e-post

Vi kan flytte deres e-post direkte inn i skyløsningen hvis vi får oppgitt IMAP eller Exchange-detaljer til dagens vert. Kontakter og kalender er det ikke alltid at kan flyttes direkte, men hør med oss. Ofte finnes det løsninger her også.

Løpende oppgradering

Særlig i Premium-pakken, så kan vi distribuere oppdateringer til bedriftens ansatte sine Windows-maskiner på en god måte og angi policy/regler for bedriften. Dette kan sikre et enhetlig oppsett av hver enkelt ansatt sin PC. Vi kan også kontrollere ytelse og diagnosere feil som oppstår.

Advanced Threat Protection

Dette er kun i Premium-pakken og innebærer at alle URL i e-poster og vedlegg scannes mot en gigantisk trussel-database i skyen og smarte teknikker for å avdekke hackervirksomhet og stjeling av data fra den ansatte sin PC. Oppdages det en URL som er tvilsom, blokkeres URL.

Microsoft Teams

Her kan man videochatte eller tekste med alle medarbeiderne i bedriften – samt de utenfor som også har Teams.

VPN og andre løsninger

Vi bistår også med oppsett/hjelp til VPN mot servere og utstyr i våre lokaler (eller andres) om nødvendig.