product

SMTP-tjener

Når du sender ut e-post fra WordPress, fra et webhotell eller fra en scanner eller annet viktig utstyr, så er det viktig at denne kommer frem til enhver tid. En feil med utsending av e-post kan fort ta mye tid å finne ut av. De fleste ISPer (altså de som leverer deg eller bedriften Internett) sperrer for slik SMTP-trafikk (utgående mail-trafikk) for å unngå at PC eller servere sender ut spam via deres nettverk. De tillater likevel av og til at du bruker dems egen SMTP-tjener, men det vil variere noe hvilke porter og hvilken bruker/passord du må angi for autentifisering.

Et annet problem du kan møte i disse tilfellene, er at serveren eller PCn du sender ut e-post via, er brukt av spammere tidligere og har dårlig ranking/score. Ett eksempel her er nettopp Telenor sin, som brukes av veldig mange og derfor er utsatt. Plutselig vil ikke e-postene komme frem og du får ingen beskjed om dette. Deler mange på samme e-postserver – slik som på et webhotell – så vil du oppleve svartelisting av mailserver fra tid til annen.

Uansett, her er en liten liste over SMTP-servere vi kjenner til.

Telenor: smtp.online.no

Egen SMTP-tjeneste fra Webspesialisten

Vi tilbyr nå smtp-server som en tjeneste for kunder og andre som har behov for å vite at e-posten faktisk blir levert. Enten serveren eller WordPress-installasjonen er hos oss eller noen andre. Våre kunder er alt fra små WordPress-kunder til eiendomsmeglere og statlige organer. Både skrivere, scannere og annet utstyr kan ha behov for å sende viktig informasjon.

Våre SMTP-servere har lav trafikk og kjører på dedikerte servere slik at det er mye mindre risiko for at du skal lide for andres feil slik som ved større delte SMTP-servere. Vi overvåker også serveren nettopp for å avdekke og event. korrigere dette med en gang.

Pris fra 125,- i måneden med døgnovervåkning – og den kan bestilles direkte online.

Les mer om smtp-mailserveren vår her.