product

Enterprise SMTP-server

Å sende utgående e-post til kunder og forbindelser er forretningskritisk. Likevel velger mange å bare bruke SMTP-tjeneste de finner gratis et sted, bruker den innebygde på sin egen server eller på et webhotell. Alle disse metodene har store svakheter og øker muligheten for spam og svartelisting.

Vår utgående SMTP-mailserver kjører på dedikerte ressurser og blir overvåket for spamoppføring, belastning, diskplass, leveringstid og feil-leveringer. Dette kjøres automatisk inn i vår driftssentral, slik at vi kan ta grep øyeblikkelig – ofte før man klarer finne ut at noe er galt selv.

SMTP START

155per mnd
5.000 e-post per måned
Enterprise-nivå
Overvåkning spamlister
Detaljert smtp-logg
99% oppetidsgaranti
Norsk server
Pris per mnd v. årlig betaling
Én SMTP-bruker

SMTP BEDRIFT

290per mnd
60.000 e-post per måned
Enterprise-nivå
Overvåkning spamlister
Detaljert smtp-logg
99,9% oppetidsgaranti
Norsk server
Pris per mnd v. årlig betaling
Flere SMTP-brukere

SMTP-tjeneren vår kan også brukes for å sende ut e-poster fra f.eks. WordPress. Via en plugin vil alle e-poster sendes ut via vår SMTP-server og man unngår vanlig problematikk. Andre kunder bruker vår SMTP-server for scanning, server-utsending, varsling fra ulikt utstyr og nyhetsbrev.

Det medfølger tilgang til kontrollpanel med oversikt over alle sendte e-post, samt informasjon om feil-leveringer og søk i arkiv. Arkivet blir automatisk slettet etter to måneder.

Det medfølger også en statusside som du kan dele med mottaker for å bevise levering eller feil ved en enkelt e-post uten å vise andre e-post samtidig. Veldig nyttig hvis du har problemer ovenfor enkelte mottakere og de trenger teknisk informasjon fra deg for å feilsøke.

Flere SMTP-brukere i samme organisasjon oppretter du om nødvendig fra kontrollpanelet om du kjøper SMTP Bedrift. Her kan du sende ut innlogging på e-post direkte fra grensesnittet.

Overvåket SMTP

Kontinuerlig testing av mailserveren

Standby-server

Ved svikt, byttes det over på minuttet

Blacklist Check

Ved listing går det alarm hos oss

Ofte stilte spørsmål

Det er en spesialisert form for mailserver, hvor formålet kun er å levere e-post fra skrivere, scannere, UPS, WordPress og andre Internett-tilknyttede enheter. Telenor og andre leverandører har gjerne også en slik mail-tjeneste, men den er ofte beregnet på lave volum per bruker og brukes av enormt mange enkeltbrukere. Ofte er de ikke overvåket og har begrensninger - samt de er sårbare for svartelisting som kan ta lang tid før oppdages/fjernes. Vi hører ofte at det også innføres begrensninger på antall utsendinger.

Ja, det er en ofte brukt tjeneste for scanning. Eksempler på kunder er eiendomsmeglere, som er en storbruker av løsningen.

Vår SMTP-server er mye brukt for nettopp dette formålet.