product

Drift av WordPress

Vi tilbyr drift og hosting av WordPress for kunder med høye krav til oppetid og ytelse. Som del av tjenesten overvåker vi nettsidene døgnet rundt slik at enhver tendens til treghet eller nedetid vil medføre automatisk alarm til vår WordPress-ekspert.

WordPress Bedrift 550,-
256 MB Minne
15 GB diskplass
Ubegrenset trafikk
Hands-on support
Oppgraderinger
24/7 support
Norsk server
WordPress Start 245,-
64 MB Minne
10 GB diskplass
Ubegrenset trafikk
Hands-on support
Oppgraderinger
24/7 support
Norsk server

Vårt fremste konkurransefortrinn er at vi jobber pro-aktivt og hands-on ved problemer – uansett hvem sin skyld det er at noe feiler. Passer bra for utviklere/andre som trenger avlasting og hjelp i perioder.

For at WordPress skal kjøre optimalt under høy belastning, så må serveren være optimalisert fra A-Å. Både operativsystem (Linux), maskinvare, webserverens programvare og WordPress må spille sammen. I tillegg må man være kritisk til de plugins man måtte ønske å bruke.

Webspesialisten startet som programvareselskap og utviklet i kodespråket PHP allerede i 1998. Dette er samme språk som WordPress er bygget på. Derfor er vi meget fortrolig med publiseringssystemet.

Bedriftspakke drift av WordPress

For noen kunder vil en standardpakke til kr. 550,- per mnd være en god løsning. Vi har godt besøkte nettsteder som kjører på denne plattformen.

 • 20 GB diskplass
 • Optimalisering av installasjonen
 • Backup med ubegrenset revisjoner
 • PRTG-overvåkning av ytelse
 • WordPress-vakt (tlf + sms) 24/7
 • Feilsøking ved feil
 • Oppgradering av Core + Plugins
 • Scanning av filområdet (Intrusion Detection System, IDS)
 • Sårbarhetsanalyse
 • Gratis flytting
 • Rådgivning

Ofte stilte spørsmål

Vår løsning består både av et kontrollpanel vi har laget selv og 24/7 hands-on support, i tillegg til hosting som er skreddersydd for WordPress. Selv langt kraftige virtuelle maskiner vil du ikke få like mye ytelse på som du får hos oss. Minnet du får hos oss er ikke det samme som du ser i prislistene på virtuelle servere, det er ikke sammenlignbart. I tillegg, får du tryggere lokal lagring og sparer minst 100ms på hver eneste forespørsel som WordPress gir.

Du vil merke stor forskjell selv om du bare flytter fra en tradisjonell webhotell-leverandør (opptil 50% i våre tester).

Lage duplikater av eksisterede installasjon (WordPress-kloning) til nytt domene, gjenopprette backup/snapshot, aktivere/deaktivere plugins (selv når WordPress-cp ikke virker), passord/ip-beskytte kataloger, se loggfiler, opprette nye WordPress-siter og en god del andre ting.

Det er utviklet i sin helhet av oss. WordPress sin API/cli er brukt noen steder for operasjoner inne i WordPress, men vi stoler ikke på dette alene, f.eks. ved deaktivering av plugins som man gjerne må bruke FTP for. Så vi har utviklet egne metoder som jobber mot filsystemet.