product

Arkivering av mail

E-post er i dag forretningskritisk og det kan fort koste mye hvis man ikke har tilgang eller ikke finner en bestemt e-post. Hvis innlogging til Hosted Exchange kommer på avveie på grunn av for eksempel hacking eller problem med skytjenesten, så har man ofte ikke selv backup. Da kan man miste årevis med historikk. For ikke snakke om hvis man sletter en e-post man ikke burde ha slettet – kanskje en som senere kunne blitt brukt for å redde bedriften i en juridisk tvist? Eller etter en ansatt har sluttet.

Webspesialisten bruker gjennomprøvd og sikker programvare som kobler til skytjenester og alle typer mailservere. E-posten oppbevares i et søkbart arkiv som settes opp med ulike regler basert på skrive/lese-tilgang.

Datasenter i Norge

Sikker og rask lagring i norsk serversky

Alle skytjenester

Office 365, G-suite, Exchange er støttet

Kraftig fulltekstsøk

Finner gammel e-post på sekundet

Ofte stilte spørsmål

Brukes av 6 000 bedrifter over hele verden. Hewlett-Packard, Deutsche Telekom, Siemens, Volkswagen er noen få eksempler.

Løsningen vil være langt sikrere enn enhver skytjeneste. Tjenesten kobler til deres skyleverandør/mailserver - ikke omvendt - dermed kan ikke hackere slette noe. Selve lageret med e-post hos oss er sterkt kryptert. Lagringen er i datasenter i Oslo, så ingen data blir lagret i utlandet.

Dette konfigureres for hver enkelt kunde. Det er kun nye e-poster siden sist som hentes over, slik at det krever lite ressurser. For noen kan det være backup hver dag - for andre hver time.

Avtales i hvert tilfelle ved oppstart, avhengig av ønsket sikkerhetsnivå. Man kan få tilgang via nettleser og hver bruker i bedriften kan ha sin egen innlogging til e-post. Der kan man søke både i e-post og vedlegg på sekunder, siden også Word-dokumenter er søkbare. Slettede e-poster kan gjenopprettes enkeltvis.

All rådgivning og oppsett er inkludert i prisen per bruker.

Produktet er særlig rettet mot bedrifter med 10 ansatte og opp til flere hundre.