Kort om Webspesialisten AS

logo_ikon_stortWebspesialisten har drevet utleie og drift av dedikerte servere i 18 år og vi har gjennom denne tiden opparbeidet oss solid kunnskap innen serverdrift. Vi drifter alt fra utviklingsservere og regnskapsbyråer til virksomhetskritiske tjenester for shippingindustrien hvor hvert minutt med nedetid teller. Vi har også en rekke helsefortak på vår kundeliste.

Vi drifter vårt eget serversenter sentralt i Oslo med redundans etter alle kunstens regler. Vi har i tillegg infrastruktur og redudans mot to andre store leverandørnøytrale datasentre.

Vårt motto er at det som kan gå galt, vil gå galt. Derfor jobber vi hver dag forebyggende for å forbedre rutiner og ha oppdaterte og sunne systemer.

Webspesialisten AS har ingen investorer med høye profittkrav og høy sigarføring. Vår ære ligger i å levere systemer som er moderne og raske, til en pris som våre kunder og vi kan leve med over tid. Vårt datasenter er utskilt i eget selskap og er gjeldsfritt til tross for at det sto klart i 2010. Som kunde hos oss er du trygg.

Se gjerne på noen av våre utvalgte referanser og samarbeidspartnere gjennom årene.

Webspesialisten AS
org nr 894 785 942

Fredrikke Qvams gate 19
0172 OSLO

Tlf: 21 91 81 45
Tlf: 45 10 22 22

Bruk vårt kontaktskjema eller kontakt oss på chat.
Du skal få svar samme dag, uavhengig av kontortid.