SkyServer

En skyserver eller applikasjonsserver hos oss gjør at du kan flytte deres applikasjoner (programvare) til en sky på en enkel måte. Det kan være et fagsystem eller regnskapssystem som dere ønsker jobbe mot på samme måte som om det var installert lokalt. Som bruker klikker man bare et ikon på skrivebordet og jobber i praksis mot din private sky.Bildet viser hvordan laptop kobler til deres private skyserver i våre lokaler.

Skyserver #1 849,-
2x CPU
20 GB diskplass (SSD)
2 GB RAM
30 dagers backup
Inkludert 1 applikasjon
100% oppetidsgaranti
Windows Server 64-bit
Skyserver #3 1490,-
6x CPU
80 GB SSD (SSD)
4 GB RAM
30 dagers backup
Inkludert 1 applikasjon
100% oppetidsgaranti
Windows Server 64-bit
TilleggPris
Standard bruker299,- per mnd / bruker
Ekstra applikasjon199,- per mnd

Alle data ligger i deres private sky i vårt datasenter i Oslo. Vi sikrer løsningen med backup, sikkerhetsfunksjoner og automatisert overvåkning. Skjer det feil, så blir vår it-vakt varslet automatisk og feil rettet straks.

Priseksempel

Skyserver #1 med 2 brukere og 1 applikasjon = 1 447,- per mnd.

Applikasjon (programvare) i denne sammenheng betyr et lokalt ikon på skrivebordet som leder rett inn i deres program. Ønsker dere flere programmer, kan dette legges til (se pristabell). En applikasjon er inkludert (f.eks. Mamut Business, Visma eller et annet fagsystem).

Har dere veldig mange brukere eller spesielle behov vi ikke har fanget opp, så kan pris per bruker endres opp eller ned, ta kontakt for tilbud for deres behov. Det kan være at deres programvare har tilleggskrav som for eksempel Word, Excel eller en dyrere utgave av SQL Server.

Det kan også være at deres programvare krever større Skyserver enn den dere har valgt – dette kan oppgraderes underveis, men det er enklest å velge en passende server fra start.

Inkludert

  • Flytting fra dagens løsning (lokal eller ekstern server)
  • Fast kontaktperson
  • Løpende oppdatering av programvare (patching)
  • Automatisk overvåkning av responstid med alarm (hastighet)
  • Rådgivning
  • Leverandørkordinering ved installasjon/feil
  • 24/7 vakttelefon og support
  • RemoteApp / eksternt skrivebord / ASP