product

Kerio Mailserver

Kerio Connect Mailserver er en kraftig e-postserver med full støtte for alle funksjoner i Outlook. Den virker optimalt både på Windows og Mac. Produktet er særlig beregnet for kunder som er helt avhengig av mail og som forventer 100% oppetid. 

En stor fordel i forhold til Microsoft Office 365 hosting, er at produktet kjører på server i våre lokaler i Oslo og følger norske lover og har norsk personell. Du bidrar dermed til økt verdiskaping i Norge og personvern/oppfølging/lovverk blir langt enklere. Ytelsen blir bedre ved at det er kort vei (så lenge du befinner deg i Norge såklart).

Kerio har også en gratis valgfri e-postklient du kan bruke som fungerer veldig bra og etter vår vurdering raskere og enklere enn Outlook. Denne ser du under og er nokså lik nettleser-utganven:

I tillegg til moderne Exchange-funksjonalitet, så støttes også IMAP og POP3 som brukes på noe eldre mobiler og e-postprogrammer. Alle iPhone-, Windows phone, iPad- og Androidtelefoner er native-støttet.

Alle kunder får premiumversjonen med alle funksjoner slik som virus/spam-scanning, sertifikat, backup og oppetidsgarantier.

Ved å velge Kerio og oss, får du hosting i Norge med 1ms svartid til knutepunktet for Internett i Norge og dataene er innenfor juridisk rekkevidde og under norsk lovgivning. Med andre ord både sikrere, raskere og kortere vei til hjelpen.

Våre mailservere kjører på egne dedikerte servere med meget god ytelse. Ved feil eller treghet blir vi øyeblikkelig varslet.

Kerio Mail 2GB
49,-/mnd
2 GB lagringsplass
Kalenderdeling
Kontakter
ActiveSync
Webmail
Lagring i Norge
Backup
Kerio Mail 10GB
110,-/mnd
10 GB lagringsplass
Kalenderdeling
Kontakter
ActiveSync
Webmail
Lagring i Norge
Backup
Kerio Mail 30GB
159,-/mnd
30 GB lagringsplass
Kalenderdeling
Kontakter
ActiveSync
Webmail
Lagring i Norge
Backup

Prisene over gjelder per måned per bruker.

Vi er ingen typisk e-postleverandør som er avhengig av å ha flere tusen kunder på samme server, noe som vil gi redusert ytelse i perioder og redusert oppmersomhet fra leverandøren. Ytelsen blir på linje med egen server og det medfølger SLA-brukerstøtte og overvåkning døgnet rundt. Ingen kompliserte telefonmenyer eller prosesser for å få support. Rett og slett bekymringsløs drift. Vi er også behjelpelig med overføring fra eksisterende løsninger, uten å fakturere på timesbasis.

Hvis du kun har behov for å sende utgående e-post, sjekk ut vår SMTP-server.

Proff e-postkonto

Enterprise e-postkonto med rask tilgang og support

Exchange-funksjoner

Settes lett opp på iPhone, Android, nettbrett

Ofte stilte spørsmål

All e-post, inkludert backup av disse, blir lagret i vårt datasenter i Norge (Oslo). Du er dermed beskyttet mot innsyn under norsk lov. Dette er et nyttig alternativ i forhold til en ren hosted-løsning i utlandet som nå Microsoft vil ha alle over på. Vi tar flere ganger daglig og ukentlig backup av all din e-post.

Kerio inkluderer støtte med de eldre POP3 og IMAP-protokollene. Kerio er, på samme måte som Exchange, et fullblods e-postsystem med langt større muskler enn POP3/IMAP. Kerio tillater både lagring av e-poster, kalendere, kalenderdeling, nyhetsbrev, kontakter og arkiver i en og samme postboks, lagret på serveren. Den støtter også Push-teknologi og gir en langt bedre sluttbrukeropplevelse både på PC, Mac og mobil. POP3 og IMAP brukes fortsatt, men da gjerne som en sekundær e-postkonto hvor du ikke har noen store behov. POP3 er særlig laget for å laste ned e-posten fra serveren og e-posten din blir normalt slettet fra serveren straks den er lest. Dermed vil du ikke ha tilgang til den via Webmail eller på reise.

Exchange og Kerio er to konkurrerende e-postservere. For deg som sluttbruker vil du fortsatt forholde deg til Outlook og andre e-postprogrammer på samme måte som i dag, du vil ikke se forskjell på e-poster, kalenderdeling eller noen andre aspekter ved daglig e-post. Du kan likevel forvente kjappere respons, hurtigere pålogging og mange andre fordeler med Kerio. Kerio krever at du i Outlook på Windows har et lite Kerio-program installert som sørger for synkronisering, noe som gjør bruken av Outlook, særlig i offline-modus, smidigere og kjappere. Begge systemer bruker Active Sync på mobilen. Hvis du har nyeste versjon av Office 365 eller Exchange i dag, så ligger du mest sannsynelig på servere i utlandet, da Microsoft nå slutter å levere e-postserveren andre steder enn i nettskyen. Hos oss, med Kerio, så ligger du på norske servere.