product

Colocation

Vi tilbyr colocation i Oslo-området for bedrifter som ønsker leie rackskap for servere og utstyr. I tillegg til at vi har bygget og driver vårt eget datasenter på Majorstuen i Oslo, så disponerer vi lokaler i flere av de største datasentrene i Norge. Derfor kan vi ofte finne et løsning som passer for akkurat din bedrift og budsjett.

Flere av de kommersielle datasentrene leier kun ut rom, men vi har altså spesialisert oss på utleie av 0-3 rack med en solid driftskomponent inkludert.

Hva skiller oss fra andre aktører – hvorfor velge oss?

Ved leie gjennom oss, så følger det (som regel) med 24/7-service, installasjon, flytting og løpende hands-on hjelp. Dersom din bedrift plutselig opplever at en server går ned, så kan vi bistå med våre ressurser (maskinvare og personell) og avhjelpe bedriften uten å telle timer.

Denne type bistand ville normalt krevd meget dyre SLA-avtaler, i tillegg til en rekke betingelser og begrensninger. Timekostnad ville gjerne kommet i tillegg og ekstra tillegg på ettermiddag, kvelder og lignende.

Nøkkelkort og adgang

Avhengig av hvor mye plass kunden trenger i rackskapet, så kan vi også sørge for nøkkelkort på noen av lokasjonene. Kan bedriften klare seg med vår managed colocation tjeneste – hvor vi henter/tar imot servere/utstyr og monterer i vårt datasenter på Majorstua – så kan det være en del å spare hver måned.

Infrastruktur

Skulle bedriften ha behov for backuptjenester, mailservere, overvåkning, SMTP-servere, brannmurer og andre tjenester man ikke ønsker drifte selv, så har vi ferdig infrastruktur som våre kunder kan koble seg rett på. Webspesialisten har jobbet med drift i 20 år og har mye kompetanse å bidra med.