Dedikert server med drift

Vi tilbyr drift av dine applikasjoner, websider og e-postsystemer på en dedikert server i vårt sikre datasenter i Oslo. For dette vil gjennomsnittsskunden betale mellom 2500,- og 5500,- per måned.

Gjennom anbudsprosesser ser vi at våre konkurrenter ligger på opp mot 3 ganger våre priser på samme tjeneste. Vi har blant annet spart det offentlige for opp mot 200.000 i året.

Vi tilbyr fastpris på drift og du vil derfor betale det samme uansett om vi er nødt til å jobbe 1 time eller 20 timer en måned. Dette gjør at du vet nøyaktig hva du har å betale på IT hvert eneste år. Selvagt kunne vi levert en tjeneste til 900 i måneden og fakturert som bare det – problemet er at dette gjør at man kun driver brannslukning og ikk kan drive proaktivt. Som vanlig konsulent har faktisk en egeninteresse av at ting faller ned eller er dårlig planlagt.

IT er noe man gjør, men som ingen merker, untatt når det ikke blir gjort.

Både dine ansatte og du skal forvente en oppetid på 100% hos oss. Feiler vi bare en eneste time en måned, så får du HELE måneden tilbake av oss. Vi er på vakt 24/7 og du kan ringe oss når som helst – vi er aldri stengt.

 

Ring oss i dag på +47 45 10 22 22 eller send e-post.


banner