Docker

For kunder med ønske om kjøring av docker-containere, så tilbyr vi dette som tjeneste som kan tilpasses våre skyløsninger her i Norge. Enten dette kjøres på vår skyinfrastruktur eller dedikert server.

Docker egner seg veldig godt for å kjøre på våres dedikerte servere eller i skyen vår. Det finnes kontrollpaneler som vi tilpasser for deres bruk og som forenkler administrasjonen og ikke minst sertifikater. Docker-containere er en slags mini-virtuell maskin og ofte kjøres en og en tjeneste per docker-container.

Eksempelvis finnes det docker for WordPress og en lang rekke open source løsninger. Dette gjør det raskt og enkelt å komme i gang med nye applikasjoner.

Enkelheten kan noen ganger være på overflaten, særlig når man ønsker ta disse til bruk i produksjon. Data som lagres kan/bør lagres utenfor containeren for å forenkle backup og unngå uheldig sletting av data. Som standard – uten konfigurasjon – så vil data ofte lagres på innsiden for å sørge for at containeren kjører uten avhengigheter. Hvilke porter som velges er også viktig.

Drift av container og oppsett

Vår forretningsstrategi betyr at du får fast pris på vår DevOps bistand og maskinvare inkludert. Du får fordelen av tjenester i skyen og den raskeste kjøringen mulig, uten å måtte tenke på maskinvaren. Du kan som kunde ringe oss 24/7 uten å frykte kostnader.

Overvåkning

Vi har systemer for kontinuerlig overvåkning av tjenester og kan fikse de aller fleste ting uten å involvere deg som kunde om noe oppstår. Hva vi gjør tilpasses hver enkelt kunde.

Backup og filtilgang

Backup og hvordan filer lagres er viktig. Vi har ulik infrastruktur som sikrer redundante backuper og sikker lagring av filer på filservere. Et hovedprinsipp hos oss er å aldri stole på en backup-metode alene. Ofte kjører vi både kommersiell løsning og tradisjonell filserver kombinert for mest mulig fleksibilitet – i inkludert pris.

Infrastruktur – Sky i Norge

Vi tilbyr redundans (ved behov) fordelt på to ulike datasentre og to helt ulike linjeleverandører. Som standard har vi 10 Gbps mørk fiber mellom lokasjonene (4 km distanse). Våre datasentre er i Oslo og Lørenskog.

Pris på skytjenester/server

Inkludert maskinvare/skytjenesten, backup, DevOps-support (ubegrenset), overvåkning og døgnbemannet vakt ligger våre priser på ca. 4900,- per måned basert på en typisk kunde. Man kan få dette rimligere og dyrere.