product

Hvorfor server i en skyverden?

Det er grunner til å velge å gå i en skyløsning i regi av de store. En viktig grunn er skalering, at man kan betale lite i starten og heller betale i tråd med veksten. En annen grunn er at det finnes verktøy som utviklere ofte liker og dermed reduserer utviklingstiden og muligens går fortjenesten (i form av redusert tidsbruk) av dette ut til deg som kunde.

MEN…

En dedikert server hos oss er ca. 4 ganger rimeligere enn skyløsning på samme kapasitet. Da har du også 100% kapasitet fra starten av (slipper skalere opp og være usikker på hva månedens kostnad blir).

Egen IT-kontakt som bistår deg på norsk døgnet rundt – uten å fakturere en eneste krone og som gir løpende råd og hands-on endringer/patching. Dette må du betale for i skyløsninger, hvis denne supporten ytes i det hele tatt.

Du får også langt raskere responstid, siden våre servere er i Oslo/Norge.

Vi bistår både de som er i skyen og som vil opp dit – men kostnadsnivået er gjerne høyere. Derfor kan det være lurt å regne på begge mulighetene. Ta også med kostnad til backup, drift, supportpersonell, redundans og andre ting som er inkludert i våre serverpakke til for eksempel 5500 per måned.


Til deg som syns vi er for billige til at det kan være kvalitet

Webspesialisten har levert og leverer tjenester til muligens noen av de største og mest kjente selskapene i Norge – enten direkte eller som underleverandør – gjennom nå 10 år i nåværende selskap. 2020 er så langt vårt beste år noensinne. Vi forenkler IT-driften og bruker redundans som standard for å levere nær 100% oppetid.

Til deg som syns vi er for dyre

Ofte sammenlignes man en dedikert server uten SLA med våre tjenester. Hos oss er backup, 24/7-beredskap og en lang rekke ytelser inkludert. Derfor er det nesten et kompliment – prisen av en dedikert server hos oss er bare litt dyrere enn å leie en server selv uten drift eller garantier.