Managed Server

De fleste av våre servere på Dedikert er allerede såkalt Managed – og dette er inkludert som standard. Det betyr at vi står for IT-driften både av serveren og alle programvaren på denne.

Hvordan skiller vi oss fra våre konkurrenter?

Både serveren og Managed-tjenesten er inkludert allerede. Som regel betaler du 1500 kr eller betydelig mer kun for driften andre steder, så kommer serveren, backup, ekstratjenester, forbruk og alle mulige «anbefalte» tillegg i ettertid. Hos oss betaler du en fast pris for en meget kraftig server og vår høyeste SLA fra start – med alt du trenger.

Når du sammenligner avtaler, så må du huske på at vi har 10 minutt responsgaranti 24/7 og 100% oppetidsgaranti. Oppetidsgarantien gir hele månedsbetalingen tilbake til deg som kunde om vi bryter den, mens det vanlige er at man kun får prosenter av nedetiden tilbake.

Backup av serveren er allerede inkludert også.

Videre har vi startklar reserveserver med strøm på.

Du får full tilgang til serveren – med samme tilgang som oss – uten at dette går ut over garantien.

Hvorfor har vi totalt sett lavere pris enn våre konkurrenter?

Vi fokuserer først og fremst på nettopp managed drift – og ikke utleie av dusivins av servere/webhotell som krever mye av vår oppmerksomhet som stjeler tiden vi kan bruke på din server.

Vi har holdt på med dette i 20 år og standardiserer serverne og oppsettet til fingerspissene. Overvåkning og alt av verktøy knyttet til backup, alarmer, patching m.m. er organisert på en måte som gjør at vi har lavere kostnader per kunde og kan bruke mer tid på support og ekstra hjelp til våre kunder. Vi betaler for alle mulige lisenser knyttet til overvåkning, drift, patching og har en infrastruktur som støtter opp om effektiv pålogging.