Personvernerklæring

Hvem vi er

Webspesialisten AS, OSLO 894785942MVA

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Ved bruk av vårt kontaktskjema, så vil din henvendelse bli lagret i vårt sakssystem og tildelt en sakskode. Ved å benytte kontaktskjema, så godtar du å bli kontaktet av oss i forbindelse med din henvendelse. Informasjon vi lagrer er din IP-adresse og dato – i tillegg til informasjonen du oppir i det aktuelle skjema (slik som e-postadresse, navn, selskap).

Informasjonskapsler

Vi benytter Google Analytics og Facebook sin sporingskode for statistikk-formål og se hvilket innhold som er populært – i forhold til markedsføring. Utover dette bruker vi kun informasjonskapsler på våre medlemssider for å holde deg innlogget.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Behandling av tilbakemelding-skjema

Fra tid til annen utfører vi kundetilfredshetsundersøkelse eller ber om tilbakemelding på kampanjer på våre nettsider. Du kan da velge å være anonym, det eneste vi har mulighet til å se er din IP-adresse.

Hvis du legger igjen din e-postadresse, godtar du at vi at vi kan kontakte deg for den spesifikke henvendelsen. Vi vil ikke lagre e-postadressen med formål slik som nyhetsbrev eller selge informasjon videre.

For å unngå «plage» deg unødvendig, settes også en cookie slik at du ikke vil bli spurt i fremtiden. Denne er anonym og brukes kun for dette ene formålet.