Rackskap

rack

Vi leier ut rackskap til bedrifter som foretrekker å eie sine egne servere og event. nettverksutstyr. Vi tar ansvar for både å ta imot maskinvare og sørge for å bytte denne ved problemer, gjennom noe som kalles Managed Colocation.

Høy sikkerhet

Av sikkerhetsgrunner er det kun vårt eget personell som har tilgang til rackskapene og bygget.

Det er et krav om at alt utstyr skal være moderne og være utstyrt med redundant konfigurasjon. Dette gjør at utstyr gjerne koster betydelig flere ganger mer enn enkle maskiner, men det gir også langt høyere oppetid.

Moderne infrastruktur

Vårt siste heleide serversenter (DC1) sto ferdig i 2010 og har det siste innen utprøvd teknologi. De fleste datasentre i Norge er betydelig eldre og ble laget for andre formål. Vårt senter er purpose-built for å klare tilby 100% oppetid til hver enkelt kunde. Vi har kort vei til NIX1 i Oslo/Norge.

Redundans

Vi har ekte redundans på alt av komponenter og infrastruktur. Dette er avgjørende for våre garantier. Både kjøling, strøm og nettverk er dobbelt opp.

Fast kontaktperson

Du får ett nr du skal ringe ved spørsmål – dette fungerer dag og natt uten at du behøver taste deg gjennom en telefonsvarer eller vente til neste dag.