Streaming server

Vi tilbyr server for strømming av video/visning av live-opptak, for ulike tilgjengelighetsklasser.

I enkleste form består løsningen av en nginx-server, kombinert med ulike moduler og en web-avspiller som kan tilpasses i design og funksjonalitet. Dette kombineres med OBS (Open Broadcaster Software) for Windows/Mac/Linux, som lar deg sette sammen og kringkaste en sending fra din egen PC og rett ut til tusenvis av besøkende. Dette i en kvalitet som er god nok for lokal-tv og andre som arrangerer eventer.

Vi står for oppsett og drift i samarbeid med kunden, slik at løsningen fungerer best mulig. Det finnes få ferdigløsninger, derfor er vår pakke gunstig for de som ikke ønsker å sette seg detaljert inn i universet ved kringkasting.

Streamen som generes hos oss, kan også taes imot direkte i avspillere som VLC, som gjerne er enda bedre brukeropplevelse enn web-avspillere.

En vanlig løsning hos oss kommer på fra 2500,- per måned eks. mva og er noe avhengig av båndbredden som trekkes. Det tilkommer ikke lisenskostnader utover dette, med mindre man ønsker mer avanserte funksjoner og tilgangskontroll på hvem som kan se på sendingen.