Hverdagsutfordringen

Har din bedrift et problem du vet flere i samme bransje ser etter – som ikke er ekstremt komplisert, men som ville gitt stor effektivitetsgevinst? Kanskje et ønske om å erstatte manuelle Excel-prosesser? Da kan du muligens få dette utviklet helt gratis eller til sterkt rabattert kostnad, hvis dere samarbeider med oss. Vi vil vurdere om dette er noe vi kan tjene noen kroner på ved å lage det som en skytjeneste til flere.

Webspesialisten har laget en rekke tjenester/programvare for ulike næringer. Dette er web-baserte tjenester som forenkler innlegging av ulik informasjon. For eksempel har vi laget skytjeneste for elektroniske avtaler, serviceprogram for nødstrøm-vedlikehold og inventaroversikt.

Vi lager ikke apper låst til iPhone/Android/Wordpress. Dette fordi det tar betydelig lenger tid å utvikle og er langt mer kostbart både i løpende vedlikehold og ved endringer. Men grensesnittene vil skalere etter oppløsning. Så nettsidene vil se meget bra ut gjennom nettleseren på alle mobiler.

Enkelthet i fokus

Vårt prinsipp er å holde ting ekstremt enkelt for den ansatte. Grensesnitt skal kun inneholde det man virkelig trenger der og da, ingen unødvendige funksjoner. Utviklerne våre er på masternivå utdanningsmessig og all utvikling skjer i Norge.