Kerio Mail

kerioconnect-logo-3

 

 
Kerio Mail er vårt produkt for e-postkonto til bedrifter hvor e-post er viktig verktøy. Med løsningen får alle ansatte mail, kalender og kontakter synkronisert til alle sine enheter. Dette kan være PC, Mac, mobil, nettbrett/iPad og webmail.

Bytter man telefon eller PC, så vil alle data uansett ligge på serveren i datasenteret vårt i Norge. Så dataene følger brukeren i stedet for å måtte tenke på dette ved bytte av utstyr. Nyttig hvis man har en kontakt på PC som man plutselig har behov for å ringe fra mobil.

Kerio Mail 2GB
49,-/mnd
2 GB lagringsplass
Kalenderdeling
Kontakter
ActiveSync
Webmail
Lagring i Norge
Backup
Kerio Mail 10GB
110,-/mnd
10 GB lagringsplass
Kalenderdeling
Kontakter
ActiveSync
Webmail
Lagring i Norge
Backup
Kerio Mail 30GB
159,-/mnd
30 GB lagringsplass
Kalenderdeling
Kontakter
ActiveSync
Webmail
Lagring i Norge
Backup

Noen fakta


  • Managed løsning (aktiv driftet)
  • Antivirus og antispam
  • 100% oppetidsgaranti (full tilbakebetaling ved 1 time nedetid)
  • Full støtte på iPhone, Android, Windows-phone, Windows og Mac
  • Meget rask og oversiktlig webmail
  • Kontakter synkroniseres både mot mobil, nettbrett, Outlook og andre
  • Valgfritt/gratis Windows-program fra Kerio kan brukes – raskt
  • Egen chat for alle medarbeidere (sparer tid i forhold til å sende mail)
  • Ingen tilleggsmoduler nødvendig – alt er inkludert
  • Kan også dele kalender, mapper, ressurser

Overåket løsning

I tillegg til overvåkning av ytelse og del parametre direkte inn i vår alarmsentral, så har vi sensorer som sender e-post jevnlig til en annen e-postkonto og måler hvor lang tid hver e-post tar. Tar dette for lang tid, går alarmen.

Tilsvarende overvåker vi om mailserveren skulle havne på spam-lister, slik at vi raskere kan ta grep. Forøvrig er det færre muligheter for å bli listet, da denne serveren kun brukes av bedrifter og kjøres ikke sammen med webhotell.

Konkurrerende løsninger

Microsoft Exchange 365

Microsoft sin Exchange løsning utvikles ikke lenger (ble lagt ned for to år siden og kun eldre versjoner i omløp). Det er kun Exchange Online 365 som er noe i nærheten av Kerio Exchange for bedrifter. Men MS Exchange 365/Office 365 driftes ikke i Norge og du får dermed betydelig bedre hastighet på e-posten. Mindre spam-problematikk, mindre blokkering og høyere «rating» hos mottakers e-postserver.

I tillegg får du (etter vår mening) en bedre, unbranded (uten store reklamebilder) webmail og mye renere/enklere brukergrensesnitt om du også bruker gratisklienten eller webmailen som følger med.

I tillegg får du support på norsk, bedre produktstøtte på ALLE plattformer og et team med lidenskap for å gjøre e-post gøy og enkelt!

Vanlig POP3/IMAP/Google

Risikerer at e-post ikke kommer frem, fordi noen andre på samme system har blitt utsatt for virus og spammet andre. Lavere troverdighet og høyere bounce-rate.

Mail, kontakter og kalender lagres ikke sentral på server, dette gjør at mye bedriftskunnskap kan gå tapt. Får tregere PC’n og kan miste verdifulle mail/kontaker ved krasj. E-post er tregt og dårlig off-line lesing av epost.

 

Skjermbildet over viser alternativet til Outlook som følger med. Selv om det er et lokalt program, så søker man direkte på server fremfor lokalt – noe som gjør at søk går lynraskt i forhold til Outlook. Programmet har lik layout som webmailen.