Microsoft 365 Business

Webspesialisten AS er Microsoft partner og kan tilby komplett administrasjon og lisenser for PC og alle enheter som skal ha Office, E-post og sikkerhetsfunksjoner installert.

Inkludert i leveransen

  • Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook
  • 50 GB Mailboks (Microsoft Exchange) – med kalender og kontakter
  • 1 TB Skylagring (Onedrive) per bruker
  • ATP-beskyttelse (sentral angrepsbeskyttelse)
  • Teams for bedre samarbeid
  • Basis driftsupport
  • Windows 10 Pro (gratis oppgradering fra Win7/8)
  • Tilgang via Windows, Apple iOS, Mac, Android

Det beste fra Microsoft og Webspesialisten

Løsningen administreres av oss, med en rekke sikkerhetsinnstillinger og overvåkning. For eksempel er det funksjonalitet for å stoppe farlige lenker fra å komme inn i organisasjonen. Løsningen kan brukes for inntil 300 ansatte og er en ren skybasert løsning.

Gunstig pris

Fast pris per ansatt. Pris avhenger av antall lisenser og hva man har av lisenser fra før. Men gitt 10 ansatte kan man få priser på rundt 599,- per måned hvis man for eksempel har Windows 7 Pro i dag. Har man ingen lisenser på sin PC i dag, så tilkommer Windows-lisens.

Support og PC-drift

Vi bistår med support, administrasjon og rådgivning ovenfor den ansatte. Ved behov logger vi på og fikser problemer knyttet til programmene vi leverer.t

Hele Office pakken

Word, Excel, Outlook og alle programmene

1 TB OneDrive

Lagringsplass på tvers av enheter

50 GB Exchange

Skybasert e-post med kalender/kontakter

Support

Fjernadministrasjon av PC i Windows 10

Sentral styring

Vi oppgraderer og passer på Windows

Tilgang overalt

Fra PC, Mac, nettbrett, iPhone og Android

Ofte stilte spørsmål

Dette er en komplett pakke - ikke bare Office lisenser. Du får også får med Microsoft sin Exchange Online e-postkonto på hele 50 GB, kalenderdeling/kontakter og en rekke tilleggsprogrammer som man normalt må betale ekstra for eller ikke får utenom. Blant annet Teams. I tillegg er det ny funksjonalitet i Windows 10 som lar oss som leverandør overvåke sikkerheten og holde Windows 10 og Office-pakken oppdatert. Det er også sikkerhetsfunksjonalitet som bidrar til å unngå at ansatte blir utsatt for phishing-forsøk (gjennom Azure og APT). I tillegg får du også hands-on support ved behov via TeamViewer.

Ja, vi kan distribuere det meste automatisk fra våre systemer. Da vil Office installeres (med alt annet) og alt være ferdig konfigurert til den ansatte i løpet av kort tid. Blant annet vil systemet sørge for at Defender alltid kjører - samt andre sikkerhetsinnstillinger for å sikre din PC - slik man normalt gjør i enhver bedrift med egen IT-avdeling. Dette kan justeres ved behov fra vår side, men vi anbefaler å bruke våre innstillinger for alle.

For at vi skal kunne bidra med support i hverdagen på best mulig måte og holde Windows oppdatert og sikkert, så anbefaler vi dette. Men det går an å få lisens uten å være del av support-delen. Windows 10 Pro oppgradering følger med gratis hvis du har Windows 7 Pro eller senere Pro-versjon allerede. Windows 10 har funksjoner for sikkerhet som er overlegent tidligere versjoner og det er gjennom den vi kan gjøre en best mulig jobb for den ansatte.

Det er ikke med mer avansert drift, slik som fagapplikasjoner, VPN oppsett, oppmøte på arbeidsplass, drift av nettverk og lignende. Vi forsøker å yte best mulig support selv utenfor vår hovedleveranse, men i utgangspunktet vil dette kreve mer omfattende driftsavtale. Når det er sagt, så kan vi nær sagt levere alt av servere, virtuelle maskiner og fagsystemer til ditt skrivebord med en slik utvidet avtale.