Microsoft 365 Business

Webspesialisten AS er Microsoft partner og kan tilby komplett drift, administrasjon og lisenser for PC og alle enheter som skal ha Office, E-post og sikkerhetsfunksjoner installert.

Inkludert i leveransen

  • Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Skype
  • 50 GB Mailboks (Microsoft Exchange) – med kalender og kontakter
  • 1 TB Skylagring (Onedrive)
  • ATP-beskyttelse (sentral angrepsbeskyttelse)
  • Teams for bedre samarbeid
  • Grunnleggende driftsupport av PC og rådgivning
  • Windows 10 Pro (Hvis du har Windows 7 Pro lisens i dag)
  • Tilgang til Office/Exchange/OneDrive via Windows, Apple iOS, Mac, Android
  • Opptil 5 enheter per ansatt er dekket
  • Sikkerhetsfunksjon for utstyr på avveie

Det beste fra Microsoft og Webspesialisten

Løsningen administreres av oss, med en rekke sikkerhetsinnstillinger for å øke sikkerheten. Dette settes opp for dere eller i samarbeid. For eksempel er det skyfunksjonalitet for å hindre farlige lenker fra å komme inn i organisasjonen. Løsningen kan brukes for inntil 300 ansatte og er en ren skybasert løsning.

Gunstig pris

Prisen er 599,- per ansatt (minst 3 ansatte) eks. mva per måned. Dette er introduksjonstilbud og gjelder kun nye kunder nå i mai.

Har du ikke lisens på Windows på PC, så tilkommer dette som et tillegg. Du må ha Windows Pro utgaven. Som oftest følger dette med nye PCer beregnet for bedrifter. Har du Windows 7, 8, 8.1 i Pro-utgaver, er oppgraderingen gratis til Windows 10 Pro. Denne trengs for å kunne administrere din PC.

Support og PC-drift

Vi bistår med sikkerhet, support, administrasjon og rådgivning ovenfor den ansatte. Ved behov logger vi på via TeamViewer og fikser problemer knyttet til programmene vi leverer hvis det ikke kan løses på vanlige måten.

Ved første gangs aktivering logger du på «arbeidsplass» i Windows og blir knyttet til vårt kontrollpanel i skyen. Dette gjør at vi kan tilby sikkerhetsfunksjoner, trusseloppdagelse og oppdatering av din PC og programvare.

PC inkludert i leveranse?

Dere kan få PC inkludert i leveransen om det er ønskelig (mot tillegg). Dette sikrer mange års problemfri drift og deres ansatte får et velfortjent pusterom. Vi står for garanti og reserve-pc. Ved feil og problemer vil vi ordne dette mot leverandør.

Du kan leste mer om Microsoft 365 Business her.

Hele Office pakken

Word, Excel, Outlook og alle programmene

1 TB OneDrive

Lagringsplass på tvers av enheter

50 GB Exchange

Skybasert e-post med kalender/kontakter

Support

Fjernadministrasjon av PC i Windows 10

Sentral styring

Vi oppgraderer og passer på Windows

Tilgang overalt

Fra PC, Mac, nettbrett, iPhone og Android

Ofte stilte spørsmål

Dette er en komplett pakke - ikke bare Office lisenser. Du får også får med Microsoft sin Exchange Online e-postkonto på hele 50 GB, kalenderdeling/kontakter og en rekke tilleggsprogrammer som man normalt må betale ekstra for eller ikke får utenom. Blant annet Teams. I tillegg er det ny funksjonalitet i Windows 10 som lar oss som leverandør overvåke sikkerheten og holde Windows 10 og Office-pakken oppdatert. Det er også sikkerhetsfunksjonalitet som bidrar til å unngå at ansatte blir utsatt for phishing-forsøk (gjennom Azure og APT). I tillegg får du også hands-on support ved behov via TeamViewer.

Ja, vi kan distribuere det meste automatisk fra våre systemer. Da vil Office installeres (med alt annet) og alt være ferdig konfigurert til den ansatte i løpet av kort tid. Blant annet vil systemet sørge for at Defender alltid kjører - samt andre sikkerhetsinnstillinger for å sikre din PC - slik man normalt gjør i enhver bedrift med egen IT-avdeling. Dette kan justeres ved behov fra vår side, men vi anbefaler å bruke våre innstillinger for alle.

For at vi skal kunne bidra med support i hverdagen på best mulig måte og holde Windows oppdatert og sikkert, så anbefaler vi dette. Men det går an å få lisens uten å være del av support-delen. Windows 10 Pro oppgradering følger med gratis hvis du har Windows 7 Pro eller senere Pro-versjon allerede. Windows 10 har funksjoner for sikkerhet som er overlegent tidligere versjoner og det er gjennom den vi kan gjøre en best mulig jobb for den ansatte.

Det er ikke med mer avansert drift, slik som fagapplikasjoner, VPN oppsett, oppmøte på arbeidsplass, drift av nettverk og lignende. Vi forsøker å yte best mulig support selv utenfor vår hovedleveranse, men i utgangspunktet vil dette kreve mer omfattende driftsavtale. Når det er sagt, så kan vi nær sagt levere alt av servere, virtuelle maskiner og fagsystemer til ditt skrivebord med en slik utvidet avtale.