Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en moderne og enkel måte å holde kontakt med dine lesere på. Du når disse på en helt annen måte og kan oppdatere de med langt mindre støy enn i andre kanaler.

Vi tilbyr nyhetsbrev til en fast, lav pris og du kan prøve gratis så lenge du vil med 20 påmeldte brukere. Trenger du hjelp og rådgivning til oppsett og utforming, så hjelper vi til både ved oppstart og underveis.

Nyhetsbrevet fungerer helt skybasert og følger de nye GDPR-kravene. All drift og lagring av data skjer i Norge.

Det er enkelt og raskt å opprette et nytt nyhetsbrev – samt følge med på hvor mange som faktisk mottar og leser dine e-post.

Bildet over viser liste over alle dine nyhetsbrev – eller kampanjer – som du nylig har opprettet. Den viser også hvor mange du har sendt ditt nyhetsbrev til, hvor mange som har åpnet (lest) og hvor mange som har klikket på lenker i den. Flere detaljer under Oversikt.

Malbyggereren for nyhetsbrevet. Denne danner grunnlaget for alle nyhetsbrev og det holder som regel at du lager denne malen en gang per år. Du kan før dette bildet velge mellom mange ulike ferdige layout (antall kolonner, bildeplassering m.m.). Her er vist en tradisjonell topp-banner og to bilder.