PC-leie med IT-drift

PC/laptop er viktig for den daglige driften i nær sagt alle virksomheter. Vår tjeneste gjør at den ansatte får tilgang til en helt ny PC driftet og støttet av oss.

Problemfri IT-hverdag med PC-leie

Tjenesten prises per ansatt og vi bistår 24/7 med alle type utfordringer. For eksempel tar vi backup, oppgraderer vi PC’n, står for viruskontroll, brannmur og andre sikkerhetstiltak. Avhengig av avtale, inngår også en PC i beredskap.

Fast IT-kontaktpunkt

Hvis man bare kjøper PC fra en vanlig butikk, så får man stort sett bare hjelp til innsending og retur hvis noe skjer. Man er overlatt til seg selv. Med vår PC-leie og driftsordning, så ordner vi med alt selv. Dersom en feil ikke kan løses via fjernstyring, så sørger vi for rask service.

Fast leie – månedspris

Uansett hvor mye bistand som ytes, så betaler bedriften kun en fast månedspris hvor både PC og support er inkludert. Vi installerer de programmer som kunden ønsker og konfigurerer den opp løpende ved endrede behov. Noen trenger kanskje kobles til fagsystemer og da bistår vi gjerne.

På stedet service – PC-drift

Holder din bedrift til i Oslo-området, så kan driften inkludere oppmøte med ubegrenset timeantall. Dette gjøres kun hvis feilen ikke kan løses via fjernstyring.

Optimal PC-konfigurasjon

Din PC blir optimalisert og kjørt jevnlig backup av. Målet vårt er at du som kunde nesten ikke skal behøve kontakte oss. Men har du behov, så vil du kunne ringe oss 24/7 og få hjelp uten å bekymre deg for antall timer.

Opprydding ved virus og feil

Skulle dere være så uheldig å bli rammet av virus eller andre feil, så fikser vi dette kostnadsfritt.