Samarbeid på drift

Webspesialisten bistår gjerne med spesialoppsett og løsninger som gjør deres programvare enklere og morsommere for utviklere og eier av systemet.

Dette kan være sentral drift – hvor mange bedrifter deler samme server/kode i Apache/IIS og skilles fra hverandre gjennom serverkonfigurasjon. Fremfor å skulle sende kode til mange virtuelle maskiner (og få en høyere kostnad per maskin/trafikk), så kan man heller kjøre på samme kodebase og server – og samtidig få ytelsesfordeler, bedre privacy-forhold (hosting i Norge), lavere hosting-kostnader totalt sett og kortere tid fra koding til publisering. Automatisering er viktig her.

I tillegg kan vi stå for support opp mot sluttkunder og mot utviklingsavdelingen – og avlaste denne ved å drifte og kjøre backup av løsningen 24/7. Gjennom innstrukser kan vi løse vanlige problemer og feilsøke inntil utvikling kommer inn.

Vi kan bistå med rådgivning, utvikling, testing og scripting/api/løsninger som gir fordeler både for drift og utvikling på sikt. Uansett om det er Linux eller Windows Server som er favoritten. Det er web-baserte kontrollpaneler, API og scripting innen hostingmiljø som er vår spesialitet, men vi har også erfaring fra C#, Java og litt andre språk. Utover dette, så har vi vårt eget managed datasenter i Oslo – i tillegg til at vi har representasjon på de andre store datasentrene i området – og kan skreddersy ønsket konfigurasjon til den minste detalj – uten investeringer fra kunder på forhånd.

Målet vårt å finne den beste hostingmetoden for akkurat deres programvare slik at man har et smidig system med god pris, stabilitet og support som gir gevinst for alle parter.