SQL Backup

SQL Backup er et enkelt verktøy utviklet av oss for å ta hyppige backuper av både Microsoft SQL Express og Microsoft SQL Server Standard. Programmet startes på server og kjører så ofte man angir i programmet.

  • Programmet kobler til alle databasene og kjører backup til en datokatalog
  • Alle databasene inne i hver katalog puttes in en zip fi
  • (Opsjon) Backupen overføres automatisk til oppbevaring hos oss også
  • Når angitt antall backuper er kjørt, så slettes eldste backupen
  • Prosessen gjentas igjen

Backup-katalogen kan være på en annen disk eller en server hos oss.

Hvorfor vårt SQL Backup-program?

Programmet virker rett frem og gjør at man har full historikk for hver SQL database. Andre programmer vi har prøvd legger alle databaser og filer i samme katalog – eller gjør dette på en ineffektiv metode. Programmet her tar backup av alle SQL-databaser som er online og man kan ikke velge bort enkelte databaser.

Ved brukerfeil hvor en database blir slettet, så kan man få raskere tilgang her enn ved å måtte gå til backupserver eller andre tjenesteleverandører.

Har du mange databaser, så er programmet nesten en nødvendighet. Kjører du for eksempel R1Soft Backup av databasene da, så fryses alle databasene en god stund under backup og gir merkbart brudd i forbindelsen. R1Soft har ingen løsning på dette og viser til at dette skyldes Microsoft sin volume shadow copy og hvordan denne virker. Programmet vårt kjører en standard backup og unngår problemet.

SQL Backup er testet på installasjoner med opp til 1600 databaser.

Alle backupene vil bli liggende i katalog basert på tidsstempel.

Støttede MS SQL databaseversjoner

SQL Server 2019 Express SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Enterprise
SQL Server 2017 Express SQL Server 2017 Standard SQL Server 2017 Enterprise
SQL Server 2014 Express SQL Server 2014 Standard SQL Server 2014 Enterprise

De fleste andre Microsoft SQL-servere vil også være støttet.

Hvem er programmet for?

Vi ser for oss at mange små og mellomstyre bedrifter som kanskje bruker SQL i dag og som er ute etter en rimelig backupløsning for sine SQL-databaser. Muligens utviklere som lager raske løsninger og som ikke ønsker for mye administrasjon.

Enterprise Backup

Vi tilbyr også å ta imot disse backupene og spesialordninger for større selskaper som kanskje trenger litt mer tilpassing.