product

Webdesign WordPress

Vi tilbyr design av nettsider og påfølgende koding inn i WordPress. Deler av prosessen foregår via en freelancer-tjeneste slik at vi kan presentere flere ulike design-retninger.

Desigene våre er tilpasset kunden og er ikke maler. Vi har langt erfaring med koding i WordPress og kan levere deg en lynrask løsning. Malbaserte design er ofte trege og krever omfattende caching.

Et design du liker – garantert

Hvis du mot formodning ikke skulle like noen av designene du blir presentert, så betaler du kun en liten avgift.

Prosessen

Prosessen med Webdesign består gjerne av en rekke steg, hvor du selv må ta ulike valg. Ved samarbeidet vi har, så får du en komplett pakke fra A til Å.

Design: Se en rekke design sammen med oss og velge hvilke du liker best

Konvertering: Utvikle koden for WordPress

Publiseringsystem. Hos oss får du WordPress, det er det beste systemet

Leveringstiden vil variere med hvor fort du selv gir tilbakemelding og er tilgjengelig.

Kostnader

Pris vil variere med de krav du har til løsningen.

  • 50.000 eksl. mva i engangskostnad for design/utvikling
  • Hosting med support: 950,- per mnd (24 mnd binding)

Priseksempel for et design med en mal for forsiden og en mal for alle undersidene. Det vil si at forsiden kan skille seg veldig fra undersidene – men undersidene må ha stort sett samme «look» som nettstedet ellers. Fra WordPress kan du justere hva som skal vises på de ulike undersidene. Vårt eget nettsted er eksempel på hva du kan få.

Prisen er kun et eksempel på et gjennomsnittlig nettsted – har du meget travelt nettsted, mer komplisert funksjonaltet på hjemmesiden, så kan prisen øke. Alt av krav defineres på forhånd.