Vannsikker – hjelp oss med å hjelpe dere!

Vi ønsker å komme i kontakt med rørleggerbedrifter som har behov for oppfølging av serviceavtaler og sine kunder. Vi er godt i gang med et system som skal være rimelig og enkelt å komme i gang med – selv for små rørleggerbedrifter.

Ved å hjelpe oss med å kartlegge deres behov slik at systemet blir godt tatt imot av rørleggere, så vil dere få halv pris på tjenesten for all tid – og dere får et system som blir langt nyttigere å bruke!

Hva trenger dere i et slikt system?

Vi ser for oss dette:

  1. Sende tilbud til kunder i pent formatert egen side med pris, og mulighet for å godta tilbudet på serviceavtale eller på individuelle tilbud.
  2. (ikke endelig planlagt) Mulighet for å betale med Vipps eller Stripe direkte ved tilbud eller senere.
  3. Serviceavtaler vil bli varslet til dere internt når det nærmer seg 6 eller 12 måneders kontroller og vises i systemet.
  4. Utførende rørlegger kan laste opp dokumentasjon (bilder, pdf) på stedet og beskrive hva som er gjort.
  5. Etter fullført service kan man sende ut en valgfri rapport til kunden med bilder av hva som er korrigert, presentert med egen PDF-fil med bedriftens logo og bilder/tekst.

Vi tror det vil være stor merverdi i å tilby et ordnet system for dette. Vi har allerede et system som ligner på dette rettet mot annen type håndverk, men med vårt nye system ønsker vi å lage en mye enklere og lettere tjeneste.

Kontakt oss i dag hvis dette kan være av interesse! Vi vil gå langt i å møte akkurat deres behov. Bare send deres innspill på e-post og vi vil sende ut demo-pålogging straks vi har noe å vise. Planlagt oppstart er innen sommeren 2023.