product

VMware-server

Med VMware-server hos oss kan din bedrift fokusere på kjernevirksomheten. Alt bedriften behøver innen personell, reservedeler, backup, konsulentarbeid og sikkerhet er inkludert i en fast leiepris. Du får også en fast kontaktperson som kjenner din server.

En meget kraftig VMware server hos oss koster med serverleien, drift og 24/7 support 5500,- per måned. En tilsvarende løsning i skyen ville kostet flere hundre tusen og da må selskapet selv stille med support og ha infrastrukturen rundt.

Fokus på oppetid – avanserte brukere

En del kunder kan ikke ha nedetid og da hjelper vi gjerne med å sette opp flere servere og gjerne SAN-tilknyttet dette med automatisk failover – inkludert i leien. Som kunde slipper man å tenke nøye på serverne og lagringsløsningene, da de er vårt ansvar.

Våre kunder spenner seg fra enkeltpersonforetak til noen av de største nettbutikkene i landet. Samlet omsetter våre kommersielle kunder for nær en milliard per år.

Vi har også programvareutviklere som kunder som kjører VM på vegne av kunder og vi er gjerne underleverandør.

VPN

Vi tilbyr klientVPN-løsninger fra vår egen portal med meget godt hastighet via WireGuard. Her man man utstede VPN-tilgang enkelt og raskt – og uten lisenser.

Prisnivå

Vår anbefalte server er meget kraftig og kan takle det meste. Prisen er ca. 5500,- per måned. Ønsker man en lagringsserver i bakgrunnen og flere servere kommer dette som faste tillegg avhengig av hvor mye man trenger lagre. Som standard har vi 10 Gbps/sek hastighet på nettverket du får tilgang til.