product

WordPress Dedikert Server

WordPress er det mest brukte publiseringssystemet i verden. Har du flere nettsteder og du ønsker den beste hastigheten mulig – uten å bli forstyrret av andre kunder på samme server (webhotell) – så har vi en samlepakke her. Du kan ha så mange nettsteder serveren kan klare. Og det er mange.

Vår løsning skiller seg litt fra de fleste ved at driften av serveren også er inkludert uten ekstra kostnad. Det vil si at at vi er med hele veien. Ditt problem er vårt problem. Vi hjelper til i den daglige driften, optimaliserer, tar backup og bistår når noe går feil. Du har like mye tilgang som oss, slik at du kan gjøre så mye du vil og evner. Reiser teknisk personell eller du på ferie, så passer vi på og løser ting så langt vi evner. Ingen overraskelser

Vanlige oppgaver vi bistår med på WordPress

Alle som har jobbet med WordPress støter på problemer iblant. Dette skyldes at programvaren oppgraderes, nye funksjoner lanseres, en feil på en plugin eller en lang rekke andre årsaker. Oppstår slike utfordringer, så hjelper vi.

WordPress har et enormt utvalg plugins som er laget av frivillige utviklere. Kvaliteten varierer fra veldig god til veldig dårlig. På serveren har vi programvare som forsøker stoppe angrep/virus som blir lastet opp. Dette er programvare som kjører uavhengig av WordPress og er ikke like sårbart for feil. Vi ser ofte at sikkerhetsprogramvare i form av WordPress-plugins i seg selv skaper problemer og kan ta ned hele nettstedet.

Hvem er serveren for?

Vi drifter WordPress-server for fylkesbibliotek, foreninger og større bedrifter – og helt ned til enkeltpersoner som bare har en håndfull nettsteder. Vi bistår både amatørene og proffene. De som ikke har så mye erfaring med WordPress trenger gjerne hjelp til strukturen og sørge for at ting er sikkert og at backuper blir tatt. Mens proffene kanskje trenger ekstra ytelse, vaktordningen vår (24/7) og ekstrem oppetid og optimalisering.

Kontrollpanel for serveren – cPanel

cPanel er den mest brukte løsningen for hosting på dedikert server. Med cPanel på serveren, så kan du tilby dine kunder eller deg selv webhotell og e-post på en rask og enkel måte. For å drifte løsningen, så trengs det kompetanse og en del infrastruktur. Vår løsning kalles Managed cPanel og er inkludert i leien av WordPress-serveren.

Følgende servere og lisenser medfølger i leieprisen på cPanel-server hos oss:

 • Dedikert server Xeon Quad Core 3.5 GHz, 2 x 500 GB SSD 16 GB RAM
 • Backup av alle filer og alle databaser m. revisjoner/arkiv
 • cPanel-lisens
 • WordPress-plugin aktivert
 • CloudLinux 7 lisens (sikker versjon av Centos 7) eller Centos 7
 • Configserver-firewall
 • ConfigServer eXploit Scanner
 • Egne ModSecurity-regler
 • Opptil 500 GB lagringsplass på backup-serveren (R1Soft)
 • Ekstra FTP-område kun for cPanel-backupen
 • Datasenter i Norge
 • Ubegrenset med domener/cPanel-konti/e-postkonti

Siden vi allerede har all infrastruktur for cPanel, så vil du kunne spare betydelig på å velge hosting hos oss fremfor å leie egen server og måtte kjøpe alt selv. Du slipper også bruke kortet ditt på en rekke ulike lisenser/utenlandske nettsteder. Du slipper passe på fornyelse og du har vår support tilgjengelig når du står fast.

Kostnader

Prisen på produktet er kr. 2990,- per måned eks. mva, inkludert serveren, backup, lisenser (f.eks. cPanel-lisensen koster opp mot 5000 kr/året vanligvis) og 24/7 support. Prisen er fast pris og bare cPanel-lisensen kan justeres opp årlig. Dermed vil prisen i prinsipp bli gunstigere og gunstigere for hvert år du er kunde fremfor de som justerer i forhold til konsumprisindeks.

Er du på budsjett, så kan du senke prisen ved å binde deg i 3 år! Kontakt oss for pris.

Merk at selv om det ikke er noen begrensning på antall nettsteder som sådan, så påvirkes likevel ytelsen hvis man har store og mange nok nettsteder. Dette er vanskelig å estimere på forhånd, men vi har enda ikke opplevd dette som et problem da serverne våre er ekstremt raske. CloudLinux kan justeres til å redusere ytelsen på nettsteder.

Ekstra sikkerhet / redundans

Som standard setter vi opp harddiskene i et speil, slik at hvis en disk går i stykker (som alle disker gjør på et tidspunkt), så fortsetter serveren som om ingenting har skjedd. Tilsvarende har serveren dobbel strømforsyning og  dobbelt nettverk/Internett som også er viktig for oppetid og hastighet.

Leveres ferdig optimalisert

Vi optimaliserer serveren etter beste evne og særlig med tanke på PHP7 og MariaDB. Målet er at du skal kunne drive serveren selv etter oppsett. Vi vil løpende oppgradere operativsystem, patche feilfikser og løse løpende problemer. Merk at du selv må ta deg av support opp mot dine egne kunder, men kan sende problemet videre til oss hvis det er problemer du ikke finner ut av.

Bindingstiden er ett år på dette produktet.

Optimalisert cPanel

Serveren leveres med masse programvare

CloudLinux 7

Optimalisert Linux-versjon for hosting

Brannmur

Ekstra sikkerhet med betalt brannmur

Backup inkludert

Daglig lokal og ekstern backup inkludert

Dedikert server

Helt ny server med SSD-disker

Fri support 24/7

Vi bistår med alt du trenger