WordPress Utvikler

Vi tilbyr skreddersydd premiumløsninger som passer dine behov. Vi har lang erfaring med WordPress-utvikling og vårt team av eksperter vil sikre at nettstedet ditt har god ytelse, sikkerhet og søkemotoroptimalisering. Vi er alltid tilgjengelige for å gi deg den beste kundeservicen og støtten.

I hovedsak tar vi ikke oss av selve design-biten. Vi bistår med implementasjon fra en statisk eller eksisterende webside – og implementerer denne fra grunnen av i WordPress uten tonnevis med plugins og unødvendig kode. Dette gjør at hastigheten blir betydelig bedre og man får et unikt nettsted. Vi kobler gjerne innhold mot eksisterende API/databaser dere måtte ha.

Hoveddelen av den tekniske jobben gjøres av WordPress-utvikler her i Norge. Ved behov henter vi inn bistand hvis det er grafiske oppgaver eller annet som ønskes utover dette.

Vi tar ikke oppgaver under 100.000,- per oppdrag eks. mva. Som kunde vil du på forhånd få tildelt for eksempel en måned hvor vi foretar løpende forbedring og presentasjon av utvikling hver uke. Vårt eget nettsted er eksempel på hva vi kan gjøre for denne summen.