product

Dedikert server med drift

Vi tilbyr lynraske servere i Norge med 24/7 hands-on support. Man får altså ikke bare en server, men også en IT-tekniker med i leien, som overvåker, installerer/oppgraderer, vedlikeholder og gir løpende råd. Vi kan ofte være et mellomledd mellom en travel IT-avdeling og programvareleverandør.

I dag drifter vi løsninger både for enkeltpersonforetak, flere av de største nettbutikkene i Norge og opp til internasjonale giganter innen kart og navigasjon. Vi hadde ikke klart dette uten egenutviklede løsninger og standardisering der det går.

For eksempel har vi egenutviklet VPN-integrering/portal basert på åpen kildekode og ulike tilvalg for autentisering og våre nettverk har 100% redundans helt ut til hver fysiske server. Vi tilbyr blant annet helt tradisjonell filserver med enkel tilgang og bruk/deling uten at eksterne brukere kommer inn i deres nett.

Våre standardløsninger

– Helt egen fysisk server og drift av denne – inkludert flyttehjelp av innhold
– Backup opptil hver time av server, med disaster-backup til annet datasenter
– 24/7 IT-tekniker
– Fastpris

Hvis du passer inn i opplegget vårt, så er prisen 2650,- per måned med serveren, backup, overvåkning (via Paessler PRTG) og patching. Det er nok ikke unaturlig å anta at tilsvarende pris for egendrift, lønn og alt vi inkluderer gjerne ville kostet nær 10 000 per måned. Vi vil også understreke at så lenge du er kunde hos oss, så betaler du samme prisen som du betalte når du ble kunde. Vi har kunder som selv etter store konsumprisjusteringer betaler det samme som for 6-7 år siden. Dermed får du hvert år rimeligere hosting, i motsetning til nær samtlige konkurrenter og skytjenester.


Kontakt oss

Om oss

Vi startet som et lite selskap i 1998 under merkevaren Webspesialisten og etablerte oss som AS i 2009. Omtrent fra start 24 år siden har managed drift av Linux- og Windows vært vårt fokus. Vi har tilstedeværelse på flere datasentre i Oslo og har også vårt eget 60 kvm datasenter sentralt i Oslo.