Lynrask server

Vår aller nyeste servermodell med opp mot 10 ganger høyere ytelse enn vår Standard-server. Det er særlig bruken av enterprise NVMe-disker som bidrar med langt raskere kommunikasjon mot diskene, men også CPU-typen som vi har valgt ut er optimalisert for denne konkrete plattformen. Økt minne spiller også en stor rolle. Serveren har to stykk 10 Gbps nettverksporter som vi har kjørende redundant.

SSD som er i vår Standard server er lynraskt i forhold til tradisjonelle disker, med opp mot 550 MB/sekundet lesehastighet. NVMe som er i denne serveren har minst 3 850 MB. Dette betyr 7x raskere lesing fra disk.

Ytelsen på denne serveren kommer til nytte når man har en viss last og særlig rask på applikasjoner under Linux, slik som PHP-kode og godt besøkte nginx/apache-webservere. Databaser kjører også lynraskt på plattformen med kort aksesstid.

IT-konsulent inkludert i leien

Som vanlig er 24/7 norsk IT-konsulent og all drift knyttet til serveren og programvaren din inkludert i leieprisen. Våre tekniske konsulenter har minst mastergrad-nivå.

Drift inkludert

Hands-on hjelp er alltid tilgjengelig

Kraftig server

Dedikert server som takler det meste

Backup inkludert

Backup hver time av hele serveren

Patching server

Oppgradering av all programvare inkludert

Lynrask forbindelse

Garantert maks 1ms til knutepunkt Internett

PRTG-overvåkning

Direkte varsling til alarmsentral ved utfall