product

Skytjenester fra Webspesialisten

Her finner du en oversikt over noen av våre skytjenester. Dette er programvare vi har laget selv eller satt sammen basert på åpen kildekode. Fordelen med slike skytjenester er at prisen ofte er lav i forhold til annen programvare og du kan ta den i bruk umiddelbart. Videre er det vi som sørger for backup og videreutvikling.

eAvtale

Signering av elektroniske dokumenter og avtaler – alt via nettleseren uten behov for runder i Word/Adobe.

Les mer

Overvåkning/oppetidssjekk/portsjekk

Gjennom vår tjeneste UptimeLab, får du beskjed om servere, skytjenesten, nettsiden eller bloggen din går ned. Varsel får du både via e-post og SMS. I tillegg kan du bli varslet om e-postserveren din blir svartelistet på grunn av spam eller virus.

Les mer

WP24

Egenutviklet kontrollpanel og hosting dedikert for WordPress. Gjør at oppgraderinger og testing kan gjøres enkelt og med langt mindre risiko for nedetid.

Les mer

LettLanding.no

Lag landingsside for kampanjer – eller bruk nettsiden som din hjemmeside. Enkelt å komme i gang.

Les mer

Inventaroversikt

System for å holde orden på hva man har av inventar, hvor det befinner seg og ikke minst hvilken stand det er i. Gjør det enkelt å bestille service fordi man har all informasjon samlet.

Les mer

Kart over filialer og lokaler – store locator

På en enkel måte kan man få kart på vår skyserver, som gjør at besøkende fort kan finne frem til nærmeste lokale for akkurat din butikk. Det finnes flere gratisløsninger, men vi mener vår er bedre på sikt og gir en mer stabil og brukervennlig opplevelse.

Les mer