product

Co-location i datasenter Oslo

Co-location frigjør plass og ressurser i bedriften hvis dere drifter applikasjoner og fagsystemer internt i dag. Det trenger ikke nødvendigvis bli dyrere og hos oss er såkalt «hands-on» support inkludert i de fleste leieprisene. Dere får også en tredjepart som kan bistå dere i den daglige driften slik at det kan spares inn på nattarbeid, oppgraderinger og lønnskostnader.

Webspesialisten AS har blant eget datasenter på Majorstuen i Oslo og kan derfor tilby en av de korteste veiene til deres kontorer for de som holder til på østlandet og særlig her i Oslo. Dette er viktig hvis dere har store data og hvor farten teller både mot Internett/verden OG til arbeidsplassen deres. Vi har også kapasitet på Digiplex og kan speile data/backup dit.

En stor andel av våre kunder er utviklingsfirmaer eller kunder med fagsystemer på server som trenger litt bistand innimellom – og hvor vi fungerer som mellomledd/it-kontakt hos kunden opp mot fagleverandør – uten timefakturering. Vi har snart 20 års erfaring med drift av Windows/SQL-server og ulike web-relaterte teknologier.

Ring oss helt uforpliktende på 21 91 81 45 eller bruk vårt kontaktskjema.