product

Den komplette løsningen for din bedrift

I en verden der teknologi og digitalisering stadig blir viktigere, er det avgjørende å ha en stabil og pålitelig infrastruktur for bedriftens nettløsninger. En dedikert server fra Webspesialisten gir din bedrift nettopp dette, sammen med et komplett utvalg av tjenester som sørger for at driften går knirkefritt. Her vil vi gi et overblikk over noen av fordelene ved å velge en dedikert server.

Hva er en dedikert server?

En dedikert server er en fysisk server som er reservert for én enkelt kunde. Dette betyr at kunden får full kontroll over serverens ressurser, noe som sikrer optimal ytelse og stabilitet. Dedikerte servere er ideelle for bedrifter som trenger høy ytelse, kort-signalvei, sikkerhet og fleksibilitet.

Drift inkludert i leieprisen

Hos Webspesialisten får du en dedikert server der all drift er inkludert i leieprisen. Det betyr at du slipper å bekymre deg for ekstra kostnader relatert til drift, backup og oppfølging av serveren. Webspesialisten tar hånd om alt, slik at du kan fokusere på bedriftens kjernevirksomhet. En slik tjeneste heter internasjonalt litt løst oversatt Managed Dedikert Server, forskjellen hos oss er at du får full tilgang selv om vi er med og drifter den.

Backup og oppfølging

Sikkerhet og pålitelighet er nøkkelfaktorer når det kommer til serverløsninger. Webspesialisten tilbyr løpende backup av dataene dine, samt oppfølging for å sikre at backupen fungerer som den skal. Dette gir deg trygghet og ro i sinnet, vel vitende om at dataene dine alltid er sikret.

Server-kabler

Standby-server

I tilfelle noe skulle skje med den primære serveren, har Webspesialisten en reserveserver klar til å ta over. Dette sikrer minimal nedetid og sørger for at nettløsningene dine alltid er tilgjengelige for kundene dine.

Tilpasset VPN-løsning inkludert i leien

Alle våre kunder har tilgang til å opprette VPN-klienter fra kundeportalen. VPN-klienten kobler til dedikerte ressurser på våre system og gjør at du kan koble til sikkert til RDP og kasseløsninger uten at vi trenger åpne brannmuren for allmennheten.

IT-konsulent inkludert 24/7

Å ha tilgang til ekspertråd og støtte når du trenger det, er uvurderlig. Webspesialisten tilbyr en dedikert IT-konsulent som er tilgjengelig 24/7. Uansett når på døgnet du trenger hjelp eller råd, vil konsulenten være der for å bistå deg.

Konklusjon

En dedikert server fra Webspesialisten gir din bedrift en skreddersydd løsning som tilbyr optimal ytelse, sikkerhet og pålitelighet. Med all drift inkludert i leieprisen, backup og oppfølging, reserveserver og tilgang til en IT-konsulent 24/7, får du en komplett pakke som sikrer at nettløsningene dine alltid er i trygge hender.

Ved å velge en dedikert server fra Webspesialisten, får din bedrift de beste forutsetningene for vekst og suksess i en stadig mer digitalisert verden. Besøk dedikert server-siden vår for mer informasjon om dedikerte serverløsninger og finn ut hvordan din bedrift kan dra nytte av denne kraftige og fleksible løsningen.