product

Leie av cPanel Server

Vi tilbyr ferdig pakke med alt du trenger for å hoste cPanel på en dedikert server hos oss. For erfarne kunder som har vært lenge i bransjen, så er det kanskje ikke så vanskelig å installere og sette opp selv. Men vår tjeneste innebærer at vi bruker all vår kunnskap for å gi optimal ytelse og oppetid på sikt. Vi har til og med inkludert flytting og alt av jobbing på serveren – for mange vil dette langt overstige tiden man selv vil bruke på drifting. Det vil si, har du et konkret problem på serveren, så logger vi inn og løser dette for deg.

Dette produktet er ofte brukt av selskaper med mange kunder de drifter selv. Ved å bruke oss, så får de eksperthjelp og en ekstra hånd når de selv reiser på ferie. Klarer noen å laste opp innhold man ikke liker, så logger vi på og fikser opp i det. Det er en masse funksjonalitet som finnes inne i cPanel som gjør at ytelsen kan bli langt bedre og sikrere.

Vi overvåker løsningen ved hjelp av PRTG-monitor, som vil gi alarm til vår vaktsentral.

Av andre egenskaper, så er en rekke lisenser både på cPanel og sikkerhetsprodukter inkludert. Backup via R1Soft Idera er også med – også ut av huset.

Les mer på vår produktside for cPanel-serveren. Produktet heter Managed cPanel og koster 2950,- per måned per dags dato. Dette inkluderer kraftig dedikert server og ikke lettvekt-virtuell-maskin.