product

Når oppetiden teller…

Vårt DC1 datasenter på Majorstuen i Oslo så dagens lys i 2010 og nå 8 år etterpå kan vi skilte med nær 100% oppetid på strøm og linjer. Vi er skikkelig datasenternerder og har ikke spart på en eneste komponent.

Liten kjempe

I forhold til datasentrene de fleste av våre konkurrenter leier plass hos (Digiplex, Ulven, Alfasenteret og andre) er vi kanskje små, men det betyr også at vi har kunnet fokusere på kvalitet i komponenter fremfor mest mulig gulvplass og allmenn tilgang. For eksempel har datasenteret batterikraft til å drive alle servere i flere timer, vi trenger ikke håpe på at dieselaggregatet starter.

Våre teknikere bor alle rett i nærheten av serversenteret og kan være på plass med kompetent it-person på 10 minutt fra varsling. Vi har også eget lager, verksted og driftssentral i samme bygg – leverandør av Supermicro server er 10 minutt unna og vi kan snu oss rundt og levere servere på meget kort tid om vi ikke skulle ha riktig på vårt lager.

Redundans som standard

Datasenter DC1 er 100% redundant og oppdatert på det siste nye. Vår siste utskiftning er fra i år (2018) med utbytting av 1 av 2 UPS-enheter. Selvfølgelig uten driftstans.

Det er også veldig rett frem system med parallelle strømkretser som ikke har noe felles punkt. Skjer det noe feil, så har vi et lavt antall kunder å varsle og du har noen du kan ringe som har kompetanse på akkurat ditt utstyr. Det blir som om du har ditt eget datasenter, bare hvor vi passer på serverne for deg. Da har du en it-avdeling til disposisjon uten at du blir fakturert for det og det kan være forskjellen som betyr noe når ting feiler eller du helst skulle sovet.

Alle typer tjenester

Vår standard leveransemodell er at vi står for servere, overvåkning, backup, drift av programvare og alt av leverandørkontakt/nød-feilsøking

Vi leverer også utleie av plass i rackskap, hvor vi henter/tar imot utstyr og monterer det opp i rack og rykker ut på deres vegne ved problemer.

Enkel flytting

Vi tilbyr i mange tilfeller gratis flytting til våre lokaler, inkludert rekonfigurering av nye IP-adresser og fysisk flytting fra andre datasentre/dagens kontorlokaler. I mange tilfeller vil det lønne seg å leie server fra oss, fordi vi har gode avtaler og ferdig opplegg som gir bedre oppetid enn man kan få til på egen hånd. Da har man også tilgang på reserveserver om noe feiler. Vi har helt nye 2018-servere med SSD klare.