product

SMTP-varsling

Som SMTP-serverkunde kan du nå få varsel til en valgfri e-postadresse dersom e-postene dine av en eller annen grunn skulle blir avvist. Det kan være fordi mottakeren har gjort en stavefeil eller på grunn av tekniske problemer (mottakers server er nede, spamfilter etc) og man dermed får en bounce/avvist e-post. Til nå har man måtte logge inn i kontrollpanelet for å oppdage dette.

Du legger enkelt inn dette fra admin-området, på brukernivå. Ikonet er ved siden av endre-passord/endre-smtp-brukeren.

Skulle det være flere e-poster som blir avvist omtrent på samme tidspunkt, så vil du kun bli varslet om en den ene, slik at mailboksen din ikke blir overfylt ved f.eks. massefeil. Du kan da logge inn i kontrollpanelet og få flere detaljer på alle leveringer.

Andre nyheter på mailtjenesten

Vi har også forbedret loggen, slik at den som standard viser alle e-poster for inneværende måned – og man kan velge å vise også for måneden før. Videre kan man filtrere kun på de som inneholder feil – eller se alle.

Som vanlig kan man søke lynraskt i smtp-loggen ved å starte skrive i søkefeltet.

Det er også laget system slik at man sparer ressurser når man går inn i kontrollpanelet. Har man store mengder e-post kan det ta noen sekunder å vise loggen – men straks den er lastet er den lynrask.