product

Proxmox virtualisering

Med Proxmox-server hos oss kan din bedrift fokusere på kjernevirksomheten. Alt bedriften behøver innen personell, reservedeler, backup, konsulentarbeid og sikkerhet er inkludert i en fast leiepris. Du får også en fast kontaktperson som kjenner din server.

En kraftig Proxmox server hos oss koster med serverleien, drift og 24/7 support 4500 eller 5500,- per måned (avhengig av CPU/minne). En tilsvarende løsning i skyen ville kostet betydelig mer og da uten supporten som vi har inkludert i våre løsninger.

For de som ikke kjenner Proxmox (fra Tyskland), så er det en løsning vi varmt kan anbefale fremfor Hyper-V og VMware i mange situasjoner. Produktet finnes med gratislisens, men lisensen er ekstremt billig i forhold til andre produkter som VMware og andre. En fordel i forhold til Hyper-V er web-konsollet og enkle flyttingen av VM fra en server til en annen. Backupløsning kan også lett plugges inn.

Fokus på oppetid – avanserte brukere

En del kunder kan ikke ha nedetid og da hjelper vi gjerne med å sette opp flere servere og gjerne SAN-tilknyttet dette med automatisk failover – inkludert i leien. Som kunde slipper man å tenke nøye på serverne og lagringsløsningene, da de er vårt ansvar.

Våre kunder spenner seg fra enkeltpersonforetak til noen av de største nettbutikkene i landet. Samlet omsetter våre kommersielle kunder for nær en milliard per år.

Vi har også programvareutviklere som kunder som kjører VM på vegne av kunder og vi er gjerne underleverandør.

VPN

Vi tilbyr klientVPN-løsninger fra vår egen portal med meget godt hastighet via WireGuard. Her man man utstede VPN-tilgang enkelt og raskt – og uten lisenser. Vi har også gratis 2FA-løsninger for de som trenger det.

Prisnivå

Vår anbefalte server er meget kraftig og kan takle det meste. Prisen er ca. 4500 eller 5500,- per måned, med noen tillegg rundt OS litt avhengig av konfigurasjonen. Ønsker man en lagringserver/NAS i bakgrunnen og flere servere kommer dette som faste tillegg avhengig av hvor mye man trenger lagre.