product

Leie server

Leie server i trygt mijø

Vi tilbyr leie av server til en fast pris per måned. Vi kjøper inn serveren for deg og drifter den sammen med deg. Det betyr at du som kunde kan sove trygt om natten.

Se vår ferdige pakkeløsning som ofte er mer enn nok for de fleste. Her er både serveren og driften inkludert til fast pris.

Overvåkning 24/7

Vi benytter et enterprise varslingssystem kalt Paessler PRTG. Via dette overvåker vi kritiske komponenter som CPU, disker, minnebruk og websider. Hvis en webside eller en app på serveren din går ned på natten, så vil vi logge inn og forsøke fikse feil på egenhånd – med mindre annet er avtalt. I praksis kan vi dermed fikse de fleste feil uten å vekke eller dra inn andre ressurser.

Windows og Linux

Vi har erfaring fra mange ulike operativsystem på våre servere og tilbyr gunstige lisenser fra Microsoft siden vi er SPLA-partner. Det betyr at du leier lisenser fra oss på månedsbasis. Velger du Linux, koster ikke dette noe ekstra vanligvis. Merk at det finnes noen operativsystem på Linux som er sikrere for hosting og her kan det komme tillegg.

100% oppetidsgaranti

Hvis vi feiler med vår garanti, så får du hele månedens beløp tilbake – ikke bare for timen serveren var nede.

Personlig oppfølging

Du får en fast kontaktperson som du kan ringe døgnet rundt. Trenger du installere et program midt på natten? En reinstallasjon eller en feil med et program? Dette er inkludert i leien.