SPLA-programmet

Microsoft SPLA (Services Provider License Agreement) er et lisensieringsprogram som gjør det mulig for tjenesteleverandører og uavhengige programvareleverandører (ISV-er) å leie eller abonnere på Microsoft-programvare på månedsbasis for å tilby programvaretjenester og applikasjoner til sine kunder. Webspesialisten AS, som en SPLA-partner, kan dra nytte av dette programmet for å tilby Microsoft-produkter og tjenester til sine dedikerte serverkunder.

Fordelene med Microsoft SPLA-programmet for dedikerte serverkunder inkluderer:

  1. Fleksibilitet: Kunder trenger ikke å kjøpe permanente lisenser for Microsoft-programvare. I stedet betaler de for det de bruker på månedsbasis, noe som gir økonomisk fleksibilitet og enklere skalerbarhet.
  2. Reduserte kostnader: Ved å bruke SPLA-lisensiering, kan kunder redusere sine oppstartskostnader, da de ikke trenger å investere i kostbare programvarelisenser på forhånd. Dette gjør det enklere for små og mellomstore bedrifter å komme i gang med å bruke Microsoft-produkter.
  3. Oppdateringer og støtte: SPLA-partnere, som Webspesialisten AS, får tilgang til de nyeste versjonene av Microsoft-programvare og kan tilby sine kunder løpende oppdateringer og teknisk støtte.
  4. Tilpassede løsninger: SPLA-programmet gir muligheten til å tilby tilpassede løsninger basert på kundenes behov. Dette betyr at kundene kan velge riktig programvarekonfigurasjon for deres virksomhet og endre den etter hvert som deres behov endres.
  5. Enkel administrasjon: SPLA-partnere håndterer lisensadministrasjonen på vegne av kundene, noe som sparer tid og ressurser for kundene.
  6. Bredt produktspekter: Microsoft SPLA-programmet inkluderer et bredt spekter av produkter, inkludert Windows Server, SQL Server, Exchange Server, Office 365 og mange flere. Dette gir kundene tilgang til en rekke programvare og tjenester for å imøtekomme deres forretningsbehov.

Microsoft SPLA-programmet gjør det enklere og mer kostnadseffektivt for serverkunder å få tilgang til, bruke og administrere Microsoft-programvare og tjenester.