product

Google Analytics alternativ

Datatilsynet har vedtatt at Google Analytics ikke er godkjent for bruk og har varslet sanksjoner mot de som bruker dette. Rent konkret bryter Google Analytics GDPR-reglene jamfør Schrems II, som man kan lese hos IT-avisen Digi.no.

Vi tilbyr Matomo Analytics som en tjeneste på våre lynraske servere her i Oslo/Norge. Matomo kan også kjøpes som en skytjeneste direkte fra Matomo, men vi kan tilby god pris og nærhet til nettsidene her i Norge. I tillegg kan vi fakturere via EHF og forekle administrasjonen. Og ikke minst tilbyr vi norsk support og grensesnitt på norsk. Vi har ingen bindingstid og man kan teste det helt gratis hos oss før du bestiller.

Matomo Analytics – utviklet i Europa – er laget med innebygget fokuks på å oppfylle GDPR og personvernet til brukeren. Dette inkluderer at dine besøkende forblir anonyme og at ingen personvernopplysninger vil kunne bli lekket. Den har stort sett de samme funksjonene som Google Analytics og man kan også integrere løsningen opp mot mange ulike systemer.